2777
2789
عنوان

پسری ک اول خودش چراغ سبز نشون میده

203 بازدید | 16 پست

اما وقتی بعدش متوجه علاقه ی دختر میشه،پیشنهاد نمیده و فقط میاد مثل بز خیره میشه و میره،و علاوه بر اینا،سعی داره حرص دختر رو داره و بگه با دخترای زیادی در ارتباطه و...

این‌ پسر چشه بنظرتون؟!

چرا انقدر مریض و عقده ایه؟داره دق دلیش رو از دختر دیگه ای،روی من خالی میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جدی احساس میکنم ی نفرو میگی اونم دقیقا همچین رفتاری میکنه حس میکنم عقده ایه منم چن وقتیه بیخیالش ش ...

چ جالب!

منم کراشمو سگ‌محل کردم دفعه ی اخری و اونم خییلی زورش گرفت ۉ چپ چپ نگام میکرد یا اصن نگام نمیکرد

چ جالب!منم کراشمو سگ‌محل کردم دفعه ی اخری و اونم خییلی زورش گرفت ۉ چپ چپ نگام میکرد یا اصن نگام نمیک ...

تا زمانی که بهش توجه نمیکردم مثه چی دورم میومد همینکه یبار تو روش خندیدم خودشو گم کرد جالبیش اینجاس دوستم روش کراش زده فکر کرده من نمیدونم هی میپرسه باهاش اوکی نشدی اوکی شدی نمیدونم اینو کجای دلم بزارم

تا زمانی که بهش توجه نمیکردم مثه چی دورم میومد همینکه یبار تو روش خندیدم خودشو گم کرد جالبیش اینجاس ...

کلا همچین ادمایی ارزش دوست داشتن ندارن،باید پرتشون کنیم بیرون از فکرمون

بعدش ک دوبارع بهش بی محلی کردی،چه واکنشی نشون داد؟

کلا همچین ادمایی ارزش دوست داشتن ندارن،باید پرتشون کنیم بیرون از فکرمونبعدش ک دوبارع بهش بی محلی کرد ...

جلوم با دخترا گرم میگرف یا همش استوری میذاش تو چشمم باشه چون یکی دوبار استوریشو ریپ زده بودم هوا ورش داشت یا هی سعی میکرد هرجا هستم باشه و ببینمش تو دانشگامه و این بده گفتم ترم اخرشه میره دیدم ن ی ترم دیگ هم هست

کراش منم همین قدر سم بود.

بیخیالش شدم ولی متاسفانه هم حضوری میبینمش هم تو مجازی ..مثلا حرف میزد یبار گف شب کجایی برنامت چیه گفتم دوستم مباد خونمون دیگ هیچوقت نمیگفت چن بار نصف شب پیام میداد سین نمیکردم خب صد درصد آب نمک گذاشته بود رفیق دخترم زیاد داره دیگ گفتم این آدم من نی همين الان حرص میخورم از دست دخترا دورش بعدا چی ..

نمیخوام تو آب نمک بزارم باهام بازی کنه بخواد مث آدم میاد حرف میزنه خودش پیام میده و مستقیم پیشنهاد میده اگه قرار باشه اسم رو رابطه نزاره که بره گمشه

بیخیالش شدم ولی متاسفانه هم حضوری میبینمش هم تو مجازی ..مثلا حرف میزد یبار گف شب کجایی برنامت چیه گف ...

افرررین بهترررین کارو کردی

منم‌دقیقااا همین کارو کردم چون منم حس تو اب نمک بودن داشتم،منم دقیقااا با خودم گفتم یا مثل ادم بیاد حرفشو بزنه یا بره گم شه

چقدر من و تو شبیه هم هست طرز فکرمون و کراشامون😂😂

افرررین بهترررین کارو کردیمنم‌دقیقااا همین کارو کردم چون منم حس تو اب نمک بودن داشتم،منم دقیقااا با ...

دقیقا موقعیتمون یکیه من الان میگم کلی آدم هست که هنوز ندیدیم آشنا نشدیم خیلیا از خداشونه یکی مث مارو داشته باشن چرا باید تمرکز بزاریم رو کسی که فکرش همه جا هرز میپره و تو براش ی گزینه ای 

دقیقا موقعیتمون یکیه من الان میگم کلی آدم هست که هنوز ندیدیم آشنا نشدیم خیلیا از خداشونه یکی مث مارو ...

دقیقااا گل گفتی...باید قدر خودمونو بدونیم،قطعااا هستن کسایی ک ارزوشون یکی مثل ماست و ادم حسابی هم هستن نه مثل اینا هول و نامرد ک اصلا لیاقت عشق و دوست داشتن رو ندارن

دقیقااا👌😌و البته اینکه پیشرفت کنیم و خودمونو ب جایگاه خوبی برسونیم هم میشه حالشونو گرفت😌

صد درصد من اینی که میگم یکی از دخترا دانشگامون که داشته ارشد میگرفته و سر کار و موفق بوده با اینکه من خیلی از لحاظ چهره ازش بهتر بودم و اینا باهاش رفاقت داشته ینی اینکه بخاطر موفق بودنش افتخار میکرد باهاش صحبت کنه