2777
2789

من اصلا اعتماد ب نفس ندارم بچه ها 

درحال حاضر ببینید اصلا تاپیک هام و وضعیتم و حال روحیم خرابهععع

من مژه کارم تو سالن جدید امروز شروع ب کار کردم خانما من اصلا اعتماد به نفس ندارم کم حرفم حس غریبی. میکنم چون هنوز افسردگیم درونم هست خیلیی گوشه گیر هستم چون حال روحیم خیلی خرابه تاپیک هام و نگا کنید میفهمید

اگ دیگ سالن هم نرم مامانم تو خونه اذیتم می‌کنه و تیکه و ... 

خیلی گیج شدم حالم بده هیچ کس و ندارم انقد همه بهم بدی کردن حتی ب پدر مادرم اعتماد ندارم دلم میخواد بمیرم فقط باز فکر خودکشی میاد تو سرم 

حالم بهم میخوره از زندگی کردن هیچ وقت فکر نمی‌کردم با این سن کمم تنهایی حس کنم آوارگی بدبختی 😭😭😭

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب بخون

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ببین عزیزم چند سالته؟بشین دونه دونه مشکلاتتو بنویس و دونه دونه حل کن مثلا از اولی شروع کن فکر کن مشکل دیگه نداری و کل انرژیتو بزار واسش بعد برو بعدی بعد چند وقت. می‌بینی کلی تغییر کردی و یه آدم دیگه شدی