2777
2789

چندین بار دیدم ی سری پیامای مشکوک با اسم مخاطب مشکوک میاد بچها اینو بیخیال هزارتا چیز هست اگه بخوام بگم بخدا قسم که مطمئنم خیانت میکنه خیلی وقته هم هست بچها من ی هفته پیش تمام شجاعتم جمع کردم و رفتم صادقانه گفتم چرا اینکارارو میکنی چرا خیانت میکنی اونم فقط و فقط انکار میکرد بخدا اگه اعتراف میکرد اگه توبه میکرد من میبخشیدمش بچها بعد اون روز دیگه خبری ازون پیاما نبود که دیدم این چندروز اخیر دیدم داره تو برنامه ایتا پیام میده و همشم کج میگیره گوشیو حتی همین امشبم دیدم بابام ک رفت نشست پیشش گوشیو کج کرد پاک کرد چتو من دیدم بخدا دلم برای بابام خونه الهی بمیرم براش بابام خیلی دوسش دارم بخدا تو این دوره زمونه کم پیدا میشه همچین عشقی😭😔از شانس بدم من کنکوری ام نمیتونم به این چیزا فکر کنم هیچی تا کنکور نمونده سلول به سلول بدنم از مادرم متنفر شدم امشب دیگه نسبت بهش رحم ندارم واقعا آخه زن تو که اشکای منو دیدی دیدی که چقدر زجر میکشم ولی چه مرگته آخه😭موندم بعد اینکه کنکورم تموم کردم چیکار کنم دلم میخواد برم شهر دیگه رختشو نبینم😔نگید که اهمیت نده مگه میشه بشینم و تماشا کنم نظرتون چیه کلا چیکار کنم بعد کنکور خیلی دلم گرفته امشب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم چقد سخته برات ولی سعی کن به اینده خودت فکر کنی رو درست تمرکز کن 

به باباتم هیچی نگو

دوباره با مامانت صحبت کن 

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
میدونم چقد سخته برات ولی سعی کن به اینده خودت فکر کنی رو درست تمرکز کن به باباتم هیچی نگودوباره با م ...

😔بجان تو چندساله میگم و انکار میکنه خسته شدم فایده نداره بقران