2777
2789
عنوان

بوی بد واژن🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 46 پست
خو هرچی قرص میخوا نوش جان کنی دخترم نمیخوا که.....صابونم میخوا بشوری باهاش خودتو😐😐😐🤨

آها 

بعد این بو که معلوم نیست مال چیه هم از بین میبره؟ 

الان من بو نمیدم هرجایی هم که برم اوکیه بو نمیدم اما کافیه رو صندلی بشینم بعد ی بوی بد ازم بلند میشه 

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عفونته که برو پیش دکتر. ولی آره، باید دائم تمیز کنی و مرطوب هم نباشه. اصلا یه مدت به جای شرت، شر ...

پد ک بو رو بدتر بلند میکنه 

ترشحاتم در حد چند قطرس 

من نمیدونم اون بو مال چیه ک فقط میشینم رو صندلی شروع میشه

پمادش آخه برا خارشه من خارش ندارم اصلا

نه برا عفونت هم هست ژل شست وشو هم خیلی خوبه 

ببخش اینو تعریف میکنم من بعد اینکه پسرم اوروم ایودی گذاشتم بعد دیگه چون کم تجربه بودم نمیدونستم داخل رحمم ایودی عفونت کرده به نحوی که عفونت یک لایه از رحمم گرفته بود ی بار پریود شدم همین که خون اومد بیرون مثل این بود بوی ماهی گندیده پر اتاق شد وبوی خون من بود خیلی سخت تونستم درمانش کنم

خب این عفونت زیاده یرو دکتر حتما قرص یا کپسول میده شایدم پماد یک هفته ای برطرف میشه

خب چرا فقط روی صندلی بشینم بو میدم؟ 

از پد روزانه استفاده کن و همیشه همراهت باشه زود زود عوض کن

لباس زیرا ‌ و شلواراتو مرتب بشور و عوض کن

از ژل بهداشتی بانوان استفاده کن

اصلا نذار مرطوب بمونه اون قسمت

اینا انجام دادی دیدی نشد برو دکتر

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

از پد روزانه استفاده کن و همیشه همراهت باشه زود زود عوض کنلباس زیرا ‌ و شلواراتو مرتب بشور و عوض کنا ...

پد روزانه ک بوش رو بدتر کرد

برا کسی که مجرده مشکلی نداره؟

ن گلم تو ی لگن اب ولرم نشستی اون نمک هم باعث ضدعفونی شدنه واژنه 

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
پد ک بو رو بدتر بلند میکنه ترشحاتم در حد چند قطرس من نمیدونم اون بو مال چیه ک فقط میشینم رو صندلی شر ...

فعلاً شلوارک بپوش و ببین آیا بو قطع میشه یا نه. اگه نشد به خاطر رطوبت نیست. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

فعلاً شلوارک بپوش و ببین آیا بو قطع میشه یا نه. اگه نشد به خاطر رطوبت نیست.

گفتم عزیزم 

الان اصلا بو نمیدم 

ولی مثلا سرکلاس ک تایم طولانی سر کلاسم ی بوی بد ازم بلند میشه(از قسمت واژنم) و اگه بخوام از جام بلند بشم بو بدتر میشه

البته از همون ۱۵ ساعت اول بو شروع میشه

پد روزانه ک بوش رو بدتر کرد

یجاهایی مثل کلاس یا مهمونی که میری نمیشه شورتتو عوض کنی چندتا بردار پدتو عوض کن

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»