aramsham مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 عنوان بوی بد واژن🤢 | مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 46 پست مجردم ترشح زرد رنگ دارم درحالت عادی بو نداره اما اگه خیلی روی صندلی بشینم بو میگیرم و اگه بخوام بلند بشم که دیگه افتضاح🤢 یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️ 1403/12/01 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1313 قرص مترونیدازول برای عفونت داخلی صابون یا ژل شستشو ام نظافت بیرونی چیزی نگیری زیاد اسیدی باشه پی اچ اونجات بهم بریزه سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 تو ی لگن اب ولرم و نمک بریز بشین داخلش خیلی خوبه، ولی دکتر هم برو حتما سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 بعد از دسشویی خودت رو خشک میکنی؟ روزی یک بار لباس زیرت رو عوض میکنی؟ آره من خارش هم ندارم وقتی مدت زیادی میشینم بوی گندی میدم و میخام پاشم بوش گندتر میشه یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 9485 نی نی سایتیا جدیدا پزشک شدن! نه گل قشنگم ما زنا تقریبا همه یک بار عفونت واژن گرفتیم 😅
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 تو ی لگن اب ولرم و نمک بریز بشین داخلش خیلی خوبه، ولی دکتر هم برو حتما چند قاشق نمک؟ یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 قرص مترونیدازول برای عفونت داخلی صابون یا ژل شستشو ام نظافت بیرونی چیزی نگیری زیاد اسیدی باشه پی اچ ... من دخترم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
ihmk2 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 12031 نه گل قشنگم ما زنا تقریبا همه یک بار عفونت واژن گرفتیم 😅 من که نگرفتم تاحالا 𝐇.𝐒💍👰 تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 خب اینا چه میدونن اشتباه بگن خوبه؟ برو دکتر دکتر که قطعا میرم ولی باید یکم کنترلش کنم ک تو مطب بو ندم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 چند قاشق نمک؟ یکی دو قاشق یکم سوزش داره ولی اینو خود دکتر بهم گفته بود قشنگ ترشحات میریزه بیرون سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 نه خیلی میسوزه برو داروخانه هم پماد میده پمادش آخه برا خارشه من خارش ندارم اصلا یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 9485 من که نگرفتم تاحالا انشاالله اصلا نگیری حالا بعض ها مثل تو نمیدونم به نژاده نمیدونم به تغذیه نمیگیرن
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 یکی دو قاشق یکم سوزش داره ولی اینو خود دکتر بهم گفته بود قشنگ ترشحات میریزه بیرون ممنونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1313 من دخترم خو هرچی قرص میخوا نوش جان کنی دخترم نمیخوا که.....صابونم میخوا بشوری باهاش خودتو😐😐😐🤨 سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6687 اگه عفونته که برو پیش دکتر. ولی آره، باید دائم تمیز کنی و مرطوب هم نباشه. اصلا یه مدت به جای شرت، شرت آستین دار بپوش زیر شلوارت. پد روزانه هم می تونی استفاده کنی وقتی بیرون میری. کاربری دست ۷ نفره. ❕