2777
2789
عنوان

شما اگه بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 68 پست
چون بد غذا هست شب گرسنه بخوابه؟؟خودت واقعا بچه داری؟دلم میسوزه براش خب

عزیزم اگر خیلی از غذا ها رو نمیخوره،خب نمیشه گرسنه بخوابه،حق داری،آدم دلش نمیاد

مثلا اگر شام قیمه داری و دوست نداره،از غذای ظهرتون که خورده براش نگه دار اون گرم کن

کم کم بزرگ بشه  بهتر میشه،زیاد سخت نگیر بهش

سعی کن به غذاها هم تنوع بدی ،شاید بهتر بخوره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولا غصم میشد سر غذا ،دختر کوچیکم فوق بد غذاست ،چند مدل میپختم که بخوره ،دیدم واقعا تمیشه ،داره ...

من ناهار برام مهم نیس نخوره ولی شام میگم میخواد بخوابه تا صبح گرسنش میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چون بد غذا هست شب گرسنه بخوابه؟؟خودت واقعا بچه داری؟دلم میسوزه براش خب

سلام عزیزم 

منم پسرم یه سری غذا رو نمیخورن 

مثل اب گوشت 

من هفته ای یکبار درست میکنم 

چون برای بدن لازمه 

میدونه که اگر نخوره 

میتونه نون خالی بخورن 

غذای مورد علاقه پسرم هم ازش میپرسم براش درست میکنم بیشتر اوقات

ولی باید بدونه که همیشه همه چیز ممکنه باب میلش نباشه باید خودش رو وفق بده 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

من ناهار برام مهم نیس نخوره ولی شام میگم میخواد بخوابه تا صبح گرسنش میشه

تخم مرغ بهش بده وقتی تایم نداری.

اگر مادرا بدونن تخم مرغ چقدر توی رشد قدی بچه موثره،روزی یک وعده حتما به بچشون میدادن. یا غذای حاوی تخم مرغ. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دخترم خیلی ایراد الکی میگیره یعنی امروز قیمه میخوره تعریف میکنه.  هفته دیگه هنوز لب نزده میگه من اینو نمی خورم . برای خیلیییی از غذاها این کارو میکنه و منم میگم نمیخوای نون و ماست بخور . بعد میاد جلو غذارو تست میکنه خوشش میاد . خداروشکر توی این موردها لوسش نکردم چون میدونم واقعا اون غذا رو میخوره و الان ادا درمیاره فقط . ولی ماهی و بادمجون رو می دونم خوشش نمیاد همیشه یه غذای جدا براش دارم . ولی بقیه غذاها نه اصلا . نخواست نون و ماست بخوره . 

شیر برنج نمیخوره....تخم مرغ میخوره ولی باید بگه خودش آب‌پز یا نیمرو

خب مگه شما نمیدونستی این غذا رو دوست نداره و نمیخوره چرا از اول یه غذا جدا براش درست نکردی؟

اگه قبلا میخورد الان مثلا میخواد بهونه بیاره توجه نکن میاد میخوره اگه کلا نمیخوره این غذارو درست نکن

صلوات