2777
2789
عنوان

شما اگه بچتون

748 بازدید | 68 پست

موقع شام بگه این غذا رو نمی‌خورم و شما هم از قبل بدونین ک بچه این غذا رو نمیخوره...چیکار میکنین؟؟؟

اگ بگم خب گرسنش بشه میخوره موقع خواب مثلا ساعت ۱۱...۱۲ میگ گرسنمه ی چی بیار بخورم....قطعا غذای شام رو نمیخوره چون دوست نداشت.....واقعا میزارین با گرسنگی بخوابه؟؟؟یا بلند میشین چیزی درست میکنین اون موقع شب براش؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۷ سالشه اکثر غذا هارو دوست نداره؛ عدسی...مرغ آب‌پز....قرمه‌....قیمه....آبگوشت...بعد ما هر وقت این غذاها رو داریم داستان داریم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
درستش میگن باید بهش چیزی نداد ولی من نمیتونم طاقت بیارم

منم واقعا دلم طاقت نمیده کدوم مادر میتونه تحمل کنه بچه شب گرسنه بخوابه

معمولا همونموقع که دارم اون غذارو درست میکنم یه کم از غذایی که میدونم بچه دوست داره و میخوره هم درست میکنم اینجوری نه بچه اذیت میشه نه خودم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

از اول گفتم غذا همینه میخوری بخور نمیخوری گرسنه بمون برای همین میخوره غذاشو دوست نداشتم مثل شوهرم بد غذا بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پسر منم یه غذاهایی رو نمیخوره، ولی به حرفش نمیکنم همیشه. در هفته شاید یه بار بگم بین غذایی که نمیخواد و یه چیز دیگه انتخاب کنه به میل اون بپزم. همین امشب چون لوبیاسبز دوس نداره بهش انتخاب دادم که بین خوراک لوبیا و پلوش یکیو انتخاب کنه. چون برای رشدش لازمه نمیخوام با ادا بزرگ بشه و بدغذا بشه. 

عمرا ولی اخر شب چیزی براش درست نمیکنم. قانون خونه واضح و روشنه و قابل اجرا

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
معمولا همونموقع که دارم اون غذارو درست میکنم یه کم از غذایی که میدونم بچه دوست داره و میخوره هم درست ...

اره همیشه اینکارو میکنم باباش میگ بد عادتش کردی....الان امشب میخواستم براش تخم مرغ درست کنم گفتم آب‌پز میخوری یا نیمرو میگ نمیدونم....هر کدوم درست کنم ی غری میزنه سرم

دختر من ۷ سالشه اکثر غذا هارو دوست نداره؛ عدسی...مرغ آب‌پز....قرمه‌....قیمه....آبگوشت...بعد ما هر وق ...

حالا اگه در حد یکی دو تا غذا باشه اوکیه ولی قرار باشه خیلی تکرار بشه نباید توجه کرد

من بچه هام دیگه عادت کردن میدونن غذایی باشه نخورن باید نون خالی بخورن ،گرسنه نیمخوابن ولی یا نون خالی میخورن یا مثلا خورشت رو دوست ندارن برنج خالی میخورن ،الان دیگه این حرفا ازشون گذشته اکثر غذاهارو یمخورن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم