2777
2789
عنوان

شما اگه بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 68 پست
خوبه ک به حرفتونه...خدا حفظش کنه

نه همیشه به حرف نیس اما خب بچمه میشناسم یه وقتا ادا میاره، یه وقتا بهانه جویی میکنه و... من درسته مادرم اما شغلم اشپزی نیس که یه لنگه پا وایسم به خدمت! هرچیزی باید اندازه باشه. پسرم میدونه وقتی غذاهایی داریم که شاید دوس نداره میتونه جور دیگه خوردنش رو انجام بده، مثلا بجای ۲۰ تا لوبیا، ۱۰ تا لوبیا بخوره با یه جایگزین. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه ی چی جدا براش درست مثلا مرغ اگ آب‌پز برای خودمون درست کردم واسه اون سرخش میکنم....ولی شوهرم ...

تو گرسنت باشه غورباقه میخوری؟؟ قطعا نه. اینو به شوهرت بگو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
لحن منظورته؟ عیبی نداره

اره😁

عصبانی بودم ولی سر این کلمه کلا خندیدم عصبانیتم کنار رفت.....

اره لحن منظورم بود تایپ خودکار گوشیم مقصره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

خودت از غذایی بدت بیاد به زور همونو به خوردت بدن واکنشت چیه؟؟؟؟؟

چرا ما بزرگترا تا غذای رو دوست نداریم نمیخوریم وقتی سیر میشیم حتی یه قاشق هم اضافه تر نمیخوریم ولی بچه رو مجبور میکنیم غذایی که بدش میاد بخوره؟؟؟؟ یا حتما غذارو باید تا تعش بخوره؟؟؟؟ چون زورمون از اونا بیشتره؟؟؟؟

منم اولا غصم میشد سر غذا ،دختر کوچیکم فوق بد غذاست ،چند مدل میپختم که بخوره ،دیدم واقعا تمیشه ،داره نیشه یه لوسه به تمام معنا

،امروزم قرمه سبزی داشتینم که نخورد ،یه چند وقتیه ،زدم به بیخیالی ،الانم داره نون و پنیر میخوره

خوب چرا با وجود اینکه میدونی از این غذا بدش میاد باز این غذا رو برا شامش میزاری خوب همون اول یه چی د ...

بحث وقتایی هست ک کار یهویی پیش میاد و اینکه باباش میگ هر چی ما میخوریم باید بخوره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بهترین کار اونجوری بچه خیلی لوس و خودخواه بار میاد بعدش بره تو جامعه هم میخواد دنیا به کام اون باشه ...

شوهرم خودش نمونه یه آدم بد غذاست که بشدت تعصب غذایی داره هرغذایی که نخورده باشه حتی امتحان نمیکنه که شاید خوب باشه و با اینکه فوق العاده آدم با درک و خوبیه این یه مورد رو هیچ جا رعایت نمیکنه تو مهمونی هم باشه ازون غذا اصلا نمیخوره برنج خالی میخوره و من شرمنده میشم برای همین تصمیم گرفتم دخترمو اینطوری بار نیارم که بگه اینو نمیخورم اونو نمبخورم این پیاز داره اون فلفل داره گفتم یدونه عذاب دارم تو خونه برام بسه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دختر شما بد غذاست و در اینده برای خودش بد میشه پس بهتره بهش غذا ندید تا یاد بگیره غذا بخوره

چون بد غذا هست شب گرسنه بخوابه؟؟خودت واقعا بچه داری؟دلم میسوزه براش خب

خودت از غذایی بدت بیاد به زور همونو به خوردت بدن واکنشت چیه؟؟؟؟؟چرا ما بزرگترا تا غذای رو دوست نداری ...

حق گفتی بخدا

من تا ۱۸ سالگی لب به عسل نزدم از بس اطرافیان گفتن خوبه مقویه بیشت لجبازی کردم

ولی الان عاشقشم

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خودت از غذایی بدت بیاد به زور همونو به خوردت بدن واکنشت چیه؟؟؟؟؟چرا ما بزرگترا تا غذای رو دوست نداری ...

والاااا. بعضی کاربرا مثل مامان های دهه ۳۰ هستند. چه افتخار هم میکنن به قوانین خودخواهانشون😑😑😑😑😑😑😑

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تخم مرغ املت شیر برنج اینچجور چیزای ساده براش درست کن بخوره دختر من ۳ سالشه چیزی دلش بخواد باید امر ...

شیر برنج نمیخوره....تخم مرغ میخوره ولی باید بگه خودش آب‌پز یا نیمرو