بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ها هم باهوش تر شدن و نظارت و رسیدگی خانواده ها خیلی بیشتر شده .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
کاش فقط سختش میکردن از روزی که نمره هارو براشتن و کردنش خوب بد زشت همگی درس نخون شدن د ...
موافقم . نمره ای بهتر بود . الان از کلاس اول تا سوم که همه کلاس خیلی خوب هستن . اصلا نمیشه فهمید کی خوبه کی ضعیفه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من اینو خیلی قبول ندارم که بچه ها باهوش ترشدن اون موقعه هم اگه ماها هم اینهمه تکنولوژی دورمون بود با ...
این قطره های آهن و مولتی ویتامین و ... که تو نوزادی و کودکی برای بچه تجویز میشه تو هوش و یادگیریش تاثیر داره و تکنولوژی و .. هم موثره . بچه ها واقعا باهوش تر شدن و خیلی چیزایی بلدن که ماها نمی دونستیم .
ما کلاس سوم آخرای سال تازه نصفه نیمه نماز یاد میگرفتیم . الان دختر من دومه دیروز امتحان نماز دو رکعتی کامل و بدون نقص داشت