2777
2789

و البته معلمم هم خیلی تاثیر داره این همه جوون بیکار ریخته بعد یه مشت معلمه فسیل دو شیفت کار میکنن یه شیفت کلاس چهارم درس میده یه شیفت اول خب معلومه این معلم دیگه جونی براش نمیمونه که با بچه ها سر و کله بزنه میفته گردنه مادرا 

درداصل لقمه رو باید دورسرشون بچرخونن تابه جواب برسن

برای حل  ضرب سه روش دارن 

برای تقسیم همینطور بچه ی طفلی زده میشه تمام روشهاروباید به خاطر بسپره 

بچه هاباهوش ترشدن قبول ولی روحیه ی شادی که بچه های زمان ماداشتند بچه های الان ندارندعلتشم همین تکنولوژیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به همه خیلی خوب علکی هم نمیدن اگه اینطور بود که الان مادرا نمی نالیدن . الان تو کلاس دخترم ۶نفرشون قابل قبولن و به قول معلمشون تابستون باید بیان کلاس

چهارم وای وای چقدر سنگینه اخه کجای دنیا دیدید تو یکصحفه ریاضی سه چهارتا مبحث مختلف گذاشتند اخه مگه م ...

چهارم بی نهایت سخته

پدرمون در اومده 

هم پسرم اذیت میشه هم  من. هر شب کلی باید وقت بذاریم برا تکالیفش

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
درداصل لقمه رو باید دورسرشون بچرخونن تابه جواب برسن برای حل  ضرب سه روش دارن  برای تقسیم ...

روش آموزش  ضرب و تقسیم که افتضاح شده

بچه روش اولو یاد میگیره بعد روش دوم بعد روش سوم. جالبیش اینه که وقتی روش آخر رو یاد میگیرن دیگه روشای قبلی رو یادشون میره

یعنی به حساب خودشون میخواستن مرحله به مرحله به بچه ها یاد بدن ولی حقیقت اینه که گیج ترشون میکنن

اینم بگم که معلم هم واقعا تاثیر داره مثل اینکه معلم بچه ی شما بیشتر مسیولیت رو انداخته گردن شما

درساشون سخته و نیاز به تمرین و تکرار زیاد داره واقعا معلم تو تایم مدرسه نمیرسه

به درد دل بچه ها گوش بدیم خسته شدند لذت نمیبرند مشکل اینجاس 

الان پسر من باور کنید یه سریال لیسانسه ها رو که دوست داره ببینه خیلی شبا نمی تونه

از بس تکلیف و درس دارن

من با شیوه ارزشیابی توصیفی اتفاقا موافقم 

استرس غلطهای کوچیک رو از بچه ها بر میداره

کلا دوره ابتدایی دوره ایه که باید توانمندیهای بچه ها تایید بشه نه مقایسه

به شرطی که معلم الکی خوب و خیلی خوب نده و اگه بچه ای واقعا نیاز داره تابستون هم بیاد که بی سواد نره پایه بعدی

موافقم . نمره ای بهتر بود . الان از کلاس اول تا سوم که همه کلاس خیلی خوب هستن . اصلا نمیشه فهمید کی ...

نه اینطور نیس هرکی ضعیف باشه مینویسن نیاز به تلاش..درسا خیلی سخت شدن جوری ک من دیپلم هستم بیشتر جمع تفریق هارو میزنم به ماشین حساب..انصاف نیس اینقدر جمع و تفریق هایی ک میدن به بچه کلاس دوم سخت باشه

اصلا همین ریاضی ای که تو اول راهنمایی یاد میدن تو آمریکا تازه تو دانشگاه یاد میدن،اینجا کلی درس سنگین رو تو یه تایم خیلی کم یاد میدن و توقع دارن دانش اموز بتونه خوب یاد بگیره،درحالی که اونجا درساشون سبکه و خیلی بهتر یاد میگیرن