2777
2789
عنوان

خانما برای عید چیا میخواید بخرید

109 بازدید | 8 پست

من از بس خرجا گرونه با این هشتصد. و پنجاه تومنی که ته کارتم دارم خودم با وجود ولخرجیم به 26 اسفند بتونم برسونم هنر کردم سیب زمینی پنجاه وپنج نون سنگک دونه ای بست تومن یدونه چیپس و سس و نوشابه و شیر قهوه خریدم شده دویست تومن فکر نکنم عید چیزی بتونم بخرم یادمه سال پیش یه تیشرت خریدم 850 تومن 

اگه همه چی داشته باشی فقط به قصد نون خریدن بری بیرون کفایت میکنه🤕من دیروز رفتم یه شونه تخم مرغ300گرم ارده شیره خریدم200شد 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کت نرنچ سورمه ای سفارش دادم، شلوار بگ جین هم دارم کراپ رو هم دارم کفش هم سفارش دادم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن