2777
2789
عنوان

خونه تکونی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 56 پست
منکه هیچ منتظرم اگر مبلام اومد بعد تمیزکنم قالیهام پهن کنم ومبلا بچینم یه انرژی بگیرم بعد همه طرفامو ...

مبل خریدی

به سلامتی و دل خوش استفاده کنی 

چند شد قیمتش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سال از قبل عید همیشه و هر روز یعنی کلا تو کل سال داشتم تمیز میکردم دم عید فقط پرده میشستم و یخچ ...

منم اصلا دوست ندارم کارگر کمد و وسایلت رو بریزه بیرون و باید خودمو مسلط بشم به امور و تمییز کاری

همسرم مجرد بود همیشه کارگر میاورد برای تمییزی و من اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام باید خودم مشغول بشم

منم اصلا دوست ندارم کارگر کمد و وسایلت رو بریزه بیرون و باید خودمو مسلط بشم به امور و تمییز کاریهمسر ...

منم معمولی جز حموم دستشویی و شیشه شستن کاری ندارم که کارگر بتونه  دیوارامم همه رنگ پلاستیکه 

والا فرش و مبل که جدیده شست و شو نمیخواد

در برابر خونه تکونیم خیلی مقاومت کردم چون احتمالا بعد عید اسباب کشی داریم ولی دیروز تا به خودم بیام دیدم مامانم آشپزخونه و کابینتا ریخته بیرون😂مجبور شدم کمکش تمیز کنم

حالا کف آشپزخونه و یه سری کابینت ها تموم شده تا بقیش خدا بزرگه😁

سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک

اسی با تاپیکت هوس کردم آشپزخونمو تمیز کنم هال بمونه باشوهرم تمیز کنم😁😁😁

پاشو تنبل خانم 😘

تاپیک زدم اونایی که حوصله ندارن انرژی بگیرن 

منتظر همسر نمون خودت پاشو انجام بده تا زمانی که همسرت بیاد برای کارهای سنگین کمکت 

سلامت باشی عزیزم، بیعانه دادیم گفتن پنجشنبه میاد، والا46گفت 8نفره البته بدون گل میز ومیز وسط

اووو چه گرون 🥴

من مبل هام رو سال بعد حتما باید عوض کنم

ولی خیلی گرونه 😩 

پاشو تنبل خانم 😘تاپیک زدم اونایی که حوصله ندارن انرژی بگیرن منتظر همسر نمون خودت پاشو انجام بده تا ...

انشالله ازفردا شروع میکنم الان دیرشده 

بایدازفردا شروع کنم سرظهرکه هواگرمه فرششو بشورم دخترمو هم باید بسپارم دست مادرشوهرم

تموم کردم فقط پتوهامون مونده اونارو‌ وایسادم همون دم عید یا بعدش هوا گرم شد بشورم الان یروز برفیه یروز افتابی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید