2777
2789
عنوان

خونه تکونی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 56 پست

من تقریبا تموم کردم هفته ی پیش آشپزخونه و کابینتها و در و دیوارش رو تمیز کردم 

فقط مونده کمد رو بریزم بیرون پتوهای بشورم کارهای خورده ریز که فعلا زوده اخرای اسفند انجام میدم 

فرش و پرده هم نمیشورم چون بیرون نمیدم میخوام تابستان بشورم که راحت خشک کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گلم؟کاری نداری؟

هر سال از قبل عید همیشه و هر روز  یعنی کلا تو کل سال داشتم تمیز میکردم  دم عید فقط پرده میشستم و یخچال و روی کابینتا 

امسال باردارم بر عکس هزار و یک کار دارم که خودم نمیتونم انجام بدم    کسی ام ندارم برام انجام بده دیگه نشستم تا ببینم چی پیش میاد 

چون کاری ام نیست که کارگر انجام بده 

چرا از ۱۰ اسفند مهموناتون میانبه خاطر عروسی ؟

اونایی که ممکنه 10بیان برای عروسیه که بتونن لباس و سالن اماده کنن اونایی که برای 26میان دیگه برای عیده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کار زیاد داری؟

آره 🤦🏻‍♀️ولی چون بچه ی کوچیک دارم هم خونم تمیزنمیشه وهم وقت نمیکنم خیلی تمیزکنم 

مجبورم کم کم تمیزکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من نگه میدارم یه جا روزای آخر اسفند با شوهرم همه جا رو تمیز میکنیم سفره هفت سین میچینیم 

میریم خونه مامانم اینا 

چند ساعت قبل سال تحویل میایم که همه جا نو باشه😁 

سال اول که تازه عروس بودم تازه دو ماه بود رفته بودیم خونمون همه جا رو تمیز کردیم دیر وقت شد نذاشتم شوهرم شام بخوره چون گازم و سینکم تمیز بود 

هیچی دیگه رفتیم بیرون هم آش خوردیم هم کباب 

خیلی شب خوبی بود😁

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊