2777
2789
عنوان

خونه تکونی 😍

799 بازدید | 56 پست

شما شروع کردین کارهاتونو ؟

من دیروز تمام کمد ها رو ریختم داخلش دستمال کشیدم و لباس ها رو مرتب کردم و چیدم 

کلی هم لباس دور ریز داشتیم که ریختم دور 

الان دارم دیوارها رو شروع میکنم 🤦🏻‍♀️ خیلی سخته دیوار تمیز کردن اونم دست تنها 

شما ها بگین چیکارا میکنید 

من امروز جا ادویه هام شستم

آشپزخانمم تمیز کردم

پنحشنبه هم پتو و اینا میدم بشورن

امروز عصرم میخام اتاق خواب تمیز کنم

شنبه هم اتاق پسرم 

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز جا ادویه هام شستمآشپزخانمم تمیز کردمپنحشنبه هم پتو و اینا میدم بشورنامروز عصرم میخام اتاق خ ...

من هنوز آشپزخونه شروع نکردم 

دارم از اتاق ها شروع میکنم 

همیشه آشپزخونه میمونه برای آخر 

سخت ترین کار برا من دیوار هاس 

هیچی قبل اسباب کشی همه کارا انجام شده دور و بر خرید عید و خرید عروسی هستیم از 10اسفند هم احتمال اومدن مهمون هست تا 26اسفند خدایا به من صبر بده این عیدو

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من هنوز آشپزخونه شروع نکردم دارم از اتاق ها شروع میکنم همیشه آشپزخونه میمونه برای آخر سخت ترین کار ب ...

من دیوارام کاغذ دیواریه تمیزن

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

درحال حاضرفقط ۳تاکابینت تمیزکردم 🥴

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤