2789
عنوان

پرده بک ت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته همه نمیرن دوتاخانم مسن ودرجه یک

درجزیره تاسمانی وقتی عروس میادخونه دوستان دامادباخانمهاشون میان وهمزمان باهم رابطه میگیرن

درچند کشور آفریقایی خانمی که شوهرش فوت کرده همسایه ها میان وباش رابطه میگیرن تا یکماه که افسرده نشه

پس هر جایی برای خودش قوانین نانوشته ایی داره

نجاست سه قسم است سگ،خوک،وطن فروش

یعنی چه واقعا به کسی چه

والا من ۱۲سالگی از پای عروسک بازی بلندم کردن گذاشتن پای سفره عقد خوب من توی اون سن چه هرزگی می خواستم بکنم مثلا ؟؟؟

باز برای یه بچه دنبال دستمالم اومدن شوهرم بهم شک نکرد آخه بچه بودم اونا خشتک خشتک می کردن

دقیقا ما قربانی جهالت بقیه ایم

بعد از چند سالی که گذشت به همه گفتم هیچ خونریزی نداشتم بدون ترس از کسی. کی روش می شد به بچه تهمت بزنه 

بعد دیدیم یکی از خواهرشوهرای بزرگم که سن مادرمو داره گفت منم مثل تو بودم ولی اون زمان برای ما پشت در منتظر بودن مال منم هیچ خونریزی نبود ،شوهرم رفت دعوا شون کرد گفت برین این موضوع به خودم مربوطه نه بقیه 

تازه من بچگی مورد تجاوز قرار گرفتم به شوهرم گفتم و درجریان بود و با این موضوع کنار اومد برام افسوس خورد ولی در حد دخول نبود بازم شک نکرد تهمت بزنه بهم 

کی می دونه بین زن و شوهر چه چیزهایی بوده یه عده خر و گاو این طوری ان

خدا بچهاتو حفظ کنه عزیزم

ممنون گلم خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه همین الان بزرگه از مدرسه اومده داره گریه می کنه چرا نیومدی کارنامه مو از مدرسه بگیری من برم یه دقیقه نی نی سایتم نمیشه بیام