2777
2789
عنوان

پرده بک ت

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

البته همه نمیرن دوتاخانم مسن ودرجه یک

درجزیره تاسمانی وقتی عروس میادخونه دوستان دامادباخانمهاشون میان وهمزمان باهم رابطه میگیرن

درچند کشور آفریقایی خانمی که شوهرش فوت کرده همسایه ها میان وباش رابطه میگیرن تا یکماه که افسرده نشه

پس هر جایی برای خودش قوانین نانوشته ایی داره

الهی تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی

یعنی چه واقعا به کسی چه

والا من ۱۲سالگی از پای عروسک بازی بلندم کردن گذاشتن پای سفره عقد خوب من توی اون سن چه هرزگی می خواستم بکنم مثلا ؟؟؟

باز برای یه بچه دنبال دستمالم اومدن شوهرم بهم شک نکرد آخه بچه بودم اونا خشتک خشتک می کردن

دقیقا ما قربانی جهالت بقیه ایم

بعد از چند سالی که گذشت به همه گفتم هیچ خونریزی نداشتم بدون ترس از کسی. کی روش می شد به بچه تهمت بزنه 

بعد دیدیم یکی از خواهرشوهرای بزرگم که سن مادرمو داره گفت منم مثل تو بودم ولی اون زمان برای ما پشت در منتظر بودن مال منم هیچ خونریزی نبود ،شوهرم رفت دعوا شون کرد گفت برین این موضوع به خودم مربوطه نه بقیه 

تازه من بچگی مورد تجاوز قرار گرفتم به شوهرم گفتم و درجریان بود و با این موضوع کنار اومد برام افسوس خورد ولی در حد دخول نبود بازم شک نکرد تهمت بزنه بهم 

کی می دونه بین زن و شوهر چه چیزهایی بوده یه عده خر و گاو این طوری ان

خدا بچهاتو حفظ کنه عزیزم

ممنون گلم خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه همین الان بزرگه از مدرسه اومده داره گریه می کنه چرا نیومدی کارنامه مو از مدرسه بگیری من برم یه دقیقه نی نی سایتم نمیشه بیام