2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم از مامانت بگیر❓

277 بازدید | 22 پست

شوهرم کاسبه،هر ماه چک۱۰۰/۱۵۰تومنی داره خب یکم سنگینه برامون اخر ماه کسری داره

یه بار از رفیقش قرض میکنه،یه بار من از بابام میگیرم،بعد بهشون پس میدیم

همیشه کسری ک داره به من میگه و اگه همکاری نکنم مثلا ماه پیش گفت تو اصن فکر نیسی من کسی ندارم ازش بگیرم منم از بابام گرفتم۳۰تومن گرفتم

امروز باز چک داریم۷تومنش کمه،بهم پیام داده

به نظرتون بگم از مامانت قرض کن،،چون حقوق باباش کامل دست مامانش هست

هرماه قرض میکنه؛؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بگو مشکلات کارت رو خودت حل کن در حد توانت چک بکش نمیشه یسره قرض کرد که ادم یبار میتونه از پدر خانومش بگیره نهایت دوبار سه بار شوهرت باید خودش یه فکری برای شرایطش کنه این وضع خسته کننده و زجر اوره کلا 

بعدم خودش خانواده داره خب از خانوادش کمک بخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقیم نگو از کی بگیرع ولی بگو متاسفانه نه خودم همچین پولی دارم نه دیگه روم میشه از خانواده ام بگیرم طوری که ناراحت نشه و رو لجبازی نزاره اما مجبور بشه خودش به فکر اینکه از کی بگیره بیفته 

یا حتی میتونی بگی من روم نمیشه خودت میخوای تماس بگیر با پدرم بزار طرف حساب خودش باشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هرماه قرض میکنه؛؟

از خانوادش تا حالا نه

ولی اره خب هرماه سرتاریخ چک بلاخره کامل جور نیس،قرض میکنیم تا حالا از رفیقش و بابام هرسری قرض کردیم بعد مثلا۱۰روز بعد پس میدیم

از خانوادش تا حالا نهولی اره خب هرماه سرتاریخ چک بلاخره کامل جور نیس،قرض میکنیم تا حالا از رفیقش و ب ...

اینجوری که خیلی بده 

آدم سختیه،خجالت میکشه

بهش بگو من دیگه سختمه‌نمیتونم

نمیشه هرماه قرض بگیریم که

بگو‌لز این به بعد در حد توانش چک بده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مستقیم نگو از کی بگیرع ولی بگو متاسفانه نه خودم همچین پولی دارم نه دیگه روم میشه از خانواده ام بگیرم ...

الان یکمی از رفیقش قرض کرده خودش ولی۷تومن دیگه کم داریم

به بابامم اصلا خودش زنگ نمیزنه خیلی  خودبینه منم بابام الان خوابه بعدم میگم خب چرا نباید۷تومن از خونوادش قرض کنه،

اینجوری که خیلی بده آدم سختیه،خجالت میکشهبهش بگو من دیگه سختمه‌نمیتونمنمیشه هرماه قرض بگیریم کهبگو‌ل ...

اوووه خواهر هزار بار گفتم و حساب کتاب کردم که فلان تاریخ فلان مبلغ،دخل و خرج اینجوری بکم جور در میاد

دیگه مجبور شدیم چک۱۵۰بدیم

حالا من میگم ینی خانوادش باید اینجور باشن ک نتونه و نخاد بگه۷به من قرض بدین؟

چه پرتوقعه همسرت اون مرده و باید اینکارار هندل کنه یعنی چی من کسیو ندارمخب ازدواح نمیکردی

وای ماه پیش بعد صدسال داشتم میرفتم بیرون زنگ زد فکر هسی با دنبال خوش گذرونی داری میری چک داریم تو ک‌میدونی نه پول دارم نه کسیو

اوووه خواهر هزار بار گفتم و حساب کتاب کردم که فلان تاریخ فلان مبلغ،دخل و خرج اینجوری بکم جور در میاد ...

بگو من واقعا نمیتونم بگیرم

پیشنهاد بده

بگو چرا از مامانت نمیگیری؟البته با آرامش بگو

در حد یه پیشنهاد

وای ماه پیش بعد صدسال داشتم میرفتم بیرون زنگ زد فکر هسی با دنبال خوش گذرونی داری میری چک داریم تو ک‌ ...

قشنگ جوابشو بده از اول بنظرم اشتباه کردی کمکش کردی

باید بفهمه اون مرده و شما زن

بگو مشکلات کارت رو خودت حل کن در حد توانت چک بکش نمیشه یسره قرض کرد که ادم یبار میتونه از پدر خانومش ...

به نظرم مراعات باباش میکنه

باباش۲۰حقوق داره،کلا دست مامانشه و خاهر۱۷سالش،هیچ رفت و امد و بریز بپاشی نمیکنن همش بیرون و سفره خونه و ارایشگاهن

باباش هم بازنشسته الان جدا میره باز جایی سرکار بک‌کنم۱۰میگیره ک اونم برا خودشه و یسری خریدای خونه

بعد هنوز فکر میکنه چون باباش همیشه پول تو‌ دستش نیس بدبختن

نمیدونه خب کل پول مامانش برمیداره ک باباش دستش خالی میشه

بگو من واقعا نمیتونم بگیرمپیشنهاد بدهبگو چرا از مامانت نمیگیری؟البته با آرامش بگودر حد یه پیشنهاد

نمیدونم چجوری بگم واقعا؟؟؟

بگم:میخوای از مامانت بگیری؟دیشبم اخبار اعلام‌کرد حقوق های کشوری واریز شده

من بابام‌لشکری هست هنوز حقوقش واریز نشده

قشنگ جوابشو بده از اول بنظرم اشتباه کردی کمکش کردیباید بفهمه اون مرده و شما زن

نمیدونم چجوری بگم واقعا؟؟؟

بگم:میخوای از مامانت بگیری؟دیشبم اخبار اعلام‌کرد حقوق های کشوری واریز شده

من بابام‌لشکری هست هنوز حقوقش واریز نشده