2777
2789

سلام ببخشید من تازه وارد سایت شدم و اطلاعات کافی رو ندارم 

من قبلا خیلی درسخون بودم خیلیییییییییییییییییی

تو سال دهم یازدهمم یه سری مشکلات پیش اومد که دست خودمم نبود و من به کل نابود شدم افسرده شده بودم و داغون 

حتی به خودکشیم فکر میکردم 

تابستون حالم به شدت بد بود هیچ گوش شنوایی هم نداشتم که درد و دل کنم 

هر چی به خانوادم میگفتم که من باید برم پیش روانشناس گوش نمیدادن که نمیدادن 

الانم تا الان نخوندم دو ماه مونده و من هیچ کاری نکردم چیکار کنم که دوباره مثل قبل بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری جز اینکه همین الان بلند شی و شروع کنی نمیتونی بکنی

میدونی ارادم خیلییییییییییییییییییی ضعیف شده خیلی 

تو این دوسال نابود شدم داغونننننننننن

عزیز ترینمو کسی که میدونم اگه الان بود راهنماییم میکرد رو از دست دادم

فهمیدم دوست صمیمیم که حاضر بودم جونمم بدم براش چیکارا که باهام نکرده

فهیمیدم که یکی از کلیه هام رو از دست دادم دکترا میگن مادر زادیه ولی من پارسال داشتمش چجور شد یه دفعه ای ندارم 

و خیلیییی چیزای دیگه 

تمرکز ندارم 

کاری جز اینکه همین الان بلند شی و شروع کنی نمیتونی بکنی

ارادم خیلییی ضعیفه تو این دوسال واقعا شکستم عزیز ترینمو از دست دادم  دوست صمیمیم فهمیدم چه بلا هایی سرم اورده فهمیدم که یکی از کلیه هام رو دیگه ندارم و معلوم نیست برای چی و....

اصا یادشون میوفتم گریم میگیره 

نام کاربریم رو هم سز همین گذاشتم چون با این شرایطی که داشتم و تا الان ادامه دادم واقعا به نظرم قویم 

ولی ارادم نمیدونم چیکار کنم

ارادم خیلییی ضعیفه تو این دوسال واقعا شکستم عزیز ترینمو از دست دادم دوست صمیمیم فهمیدم چه بلا هایی ...

هرچقدر بیشتر به اتفاق های بدی که برات افتاده فکر کنی بیشتر اذیت میشی برا همه اتفاق های بد میافته مهم اینه بتونی از پس شون بربیای 

هر روز برای خودت افکارت رو روی کاغذ بنویس و از ساعت مطالعه کم شروع کن و هر روز تمرکزت رو بزار روی ساعت مطالعت و به این چیزا فکر نکن 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

ارادم خیلییی ضعیفه تو این دوسال واقعا شکستم عزیز ترینمو از دست دادم دوست صمیمیم فهمیدم چه بلا هایی ...

با برنامه قلم چی پیش بیا از همین الان و از دوازدهم شروع کن برای مشکل بیماریت با فکر کردن بهش کاری نمیتونی بکنی 

منم کلی دوست داشتم که دورو بودن بهترین کار قطع ارتباط با اینجور ادما و فکر نکردن به کارهاشون و تمرکزتو بزار روی خودت و درست 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یعنی از الان روزی 15 ساعت بخونم میتونم قبول شم؟

یادت باشه اگه از الان شروع کنی مثلا شاید بتونی درصد ۳۰ بزنی ولی اگه شروع نکنی ۵ درصد میزنی 

البته این درصدها مثال بود ممکن بود بیشتر یا کمتر هم بشه 

یادت باشه اگه از الان شروع کنی مثلا شاید بتونی درصد ۳۰ بزنی ولی اگه شروع نکنی ۵ درصد میزنی البته این ...

میگم میشه بیشتر در مورد خودت بیشتر بگی اینکه چجوری میخوندی و...

با برنامه قلم چی پیش بیا از همین الان و از دوازدهم شروع کن برای مشکل بیماریت با فکر کردن بهش کاری نم ...

قلم چی که دیگه تقریبا تمومه داره میره تو جمع بندی چون کنکور اردیبهشته نمیدونم چه مباحثی بخونم که درصدام بالا بشه

هرچقدر بیشتر به اتفاق های بدی که برات افتاده فکر کنی بیشتر اذیت میشی برا همه اتفاق های بد میافته مهم ...

میگم میدونی همش فکر میکنم که نه نمیشه قبول نمیشم بعدا همش میگم اگرقبول نشم بدبختم همش اینجوریم وگریه میکنم

قلم چی که دیگه تقریبا تمومه داره میره تو جمع بندی چون کنکور اردیبهشته نمیدونم چه مباحثی بخونم که درص ...

درس های دوازدهم و کلا پایه چقدرشو خوندی امسال 

ولی بنظرم پیش رفتن با قلم چی بهترین کاره من سال اولی که قبول نشدم فک کنم از اسفند یا بهمن بود از برنامه قلم چی جدا شدم و کلا از مسیر خارج شدم و نتونستم مباحثو جمع کنم

میگم میدونی همش فکر میکنم که نه نمیشه قبول نمیشم بعدا همش میگم اگرقبول نشم بدبختم همش اینجوریم وگریه ...

ببین سعی کن دائما با خودت حرف بزنی و شرایط و تحلیل کنی و همش به خودت امید بده و بگو با گریه کردن و فکر کردن به بدبختی چیزی درست نمیشه و باید درس بخونم 

هرچقدر بیشتر بیکار باشی بیشتر فکر میکنی به این چیزا وقتی درس بخونی حالت بهتر میشه یکم