2777
2789
عنوان

کنکوریم واقعا نیازدارم که کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
میگم میدونی همش فکر میکنم که نه نمیشه قبول نمیشم بعدا همش میگم اگرقبول نشم بدبختم همش اینجوریم وگریه ...

و اینکه سعی کن از حواشی نی نی سایت فاصله بگیری و کلا از چیزایی که به کنکور و درس مربوط نمیشن فاصله بگیر و سعی کن آدمایی رو دنبال کنی که در حال درس خوندن اینطور انگیزه میگیری 

مثلا توی یوتیوب ولاگ درسی ببین

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بعدشم الان ۶۰ درصد معدله حتی اگه برای کنکور هم نتونی خوب برسی برای نهایی وقت داری که خوب بخونی و نمره خوب بگیری

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس های دوازدهم و کلا پایه چقدرشو خوندی امسال ولی بنظرم پیش رفتن با قلم چی بهترین کاره من سال اولی ک ...

پس شما هم پشت کنکوری بودی؟

میشه بگی سال اولی که قبول نشدی واکنش خانواده و فامیلت چجوری بود؟

منخانوادم اوکین منطقی هستن ولی فامیلمون ابرو میبرن و سر همین نمیتونم تصمیم بگیرم که نهایی بخونم یا کنکوری به خاطر تایم کمی  که هست

بعدشم الان ۶۰ درصد معدله حتی اگه برای کنکور هم نتونی خوب برسی برای نهایی وقت داری که خوب بخونی و نمر ...

یعنی میگی به نظرت بشینم نهایی  رو امسال ببندم که سال دیگه فقط کنکوری بخونم؟

یعنی میگی به نظرت بشینم نهایی رو امسال ببندم که سال دیگه فقط کنکوری بخونم؟

اگه امسال دوازدهمی هستی و پشت کنکوری نیستی سعی کن درس های دوازدهم هم اختصاصی هم عمومی رو تشریحی و تستی کار کن و همه درس هارو بالای ۱۹ بشی و من خودم وقتی دهم یازدهم بودم چون همیشه تست کار میکردم برای امتحان های تشریحی نگران نبودم و بنظرم تست زدن باعث میشه برای تشریحی هم خیلی اماده بشی درسای پایه اون مباحثی که ساده تر و تست خیز ترن رو بخون اگه وقت نداری

یعنی میگی به نظرت بشینم نهایی رو امسال ببندم که سال دیگه فقط کنکوری بخونم؟

روی سال دیگه حساب نکن باید امسال رو به عنوان شانس آخرت ببینی اونطوری بیخیال میشی 

پس شما هم پشت کنکوری بودی؟میشه بگی سال اولی که قبول نشدی واکنش خانواده و فامیلت چجوری بود؟منخانوادم ...

بله پشت کنکور بودم سال کنکورم تابستونش خوب میخوندم البته تابستون یک سری اتفاق ها افتاد که خیلی روم تاثیر بدی داشت ولی بازم ادامه دادم تا بهمن فکر کنم خوب میخوندم بعد شل شد و هی ساعت مطالعه ام اومد پایین تر ولی اینطور نبود که درس نخونم همون مقدار کم هم ادامه دادم حتی ۲ ۳ ساعت ولی نتونستم جمع بندی کنم و نتیجه خوب نبود 

از اونجایی که من دهم و یازدهم دانش اموز قوی بودم فامیل و خانواده خیلی ازم انتظار داشتن و وقتی قبول نشدم شوک شدن و خیلی بد باهام رفتار میکردن بد نگاهم میکردن و پشت سرمم غیبت زیاد بود که اره طرف همش تو اتاق بود هیچ جا نمیرفت اخرش هم قبول نشد حتی خانواده هم اعتمادشونو بهم از دست دادن و واقعا خیلی سال بدی بود پشت کنکور و من اون سال به این نتیجه رسیدم نباید روی هیچکس حساب کرد 

حتی کسایی که قبلا کلی حمایتم میکردن جلوی خودم مسخرم میکردن

پس شما هم پشت کنکوری بودی؟میشه بگی سال اولی که قبول نشدی واکنش خانواده و فامیلت چجوری بود؟منخانوادم ...

کلا سعی کن از جو فامیل فاصله بگیری بنظرم خیلی حاشیه داره 

اگه امسال دوازدهمی هستی و پشت کنکوری نیستی سعی کن درس های دوازدهم هم اختصاصی هم عمومی رو تشریحی و تس ...

اره دوازدهمم

پس بشینم برای تخصصی های دوازدهم تست بزنم و عمومی هارو هم بخونم 

میدونی الان دوازدهم ۴۰ درصد کنکوره اگه نمراتم همشون به قول شما بالای ۱۹ بشه برای سال دیگم دیگه لازم نیست نهایی بخونم 

کلا سعی کن از جو فامیل فاصله بگیری بنظرم خیلی حاشیه داره

آره میدونم آنقدر که من از این فامیل بدم میاد اصلا هیچ وقت حاضر نیستم ببینمشون همشون از مظلوم بودن و ساکت بودنم سو استفاده کردن 

دوطرف رو ها نه فقط طرف بابام 

چون از اول بچگیم خیلیییی اذیتم کردن و از بچگیم خاطره ی خوش ندارم

بله پشت کنکور بودم سال کنکورم تابستونش خوب میخوندم البته تابستون یک سری اتفاق ها افتاد که خیلی روم ت ...

میدونی منم دهم یازدهم قوی بودم 

از موقعی که وارد دبیرستان شدم از جمع های فامیلی فاصله گرفتم چون همش بهم انرژی منفی میدن 

هر موقع هم که میان خونمون میگن اگه قبول نشدی ما میدونیم و تو 

مامان بابام به شخصه کاری با کارم ندارن و مشوقم هستن 

اما متاسفانه خیلی تحت تاثیر قرار میگیرن مخصوصا پدرم که اگر مامان جون و عمه هام چیز بدی در موردم بگن(دروغ) بابام باور میکنه و حالا هر چقدر میخوای قسم بخور 

سر همین میترسم واقعا فامیل به هیچ دردی نمیخوره 

الان که شما گفتین میبینم کلا فامیل همینه 

برای نمونه 

من مامان بابام از اول بچگیمون روی فحش خیلی حساسن 

و به قولی ما رو بچه مثبت تربیت کردن اما اونروز مامان جونم بهم فحش بد داد من ناراحت شدم و توقع نداشتم چون من مامانمم اینجوری باهام حرف نزده بعدا بابام ناراحت شده میگه اون پیره حواسش نیست و باهام قهر کرده 

هعی

میدونی منم دهم یازدهم قوی بودم از موقعی که وارد دبیرستان شدم از جمع های فامیلی فاصله گرفتم چون همش ب ...

اخی عزیزم 

چقدر اذیت کنن فامیلاتون 

ازشون فاصله بگیر و روی خودت متمرکز باش

2790
2778
2791
2779
2792