2777
2789
عنوان

کمک کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 69 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بابامو خیلی دوست داشتم راستش این قدر شوهرم برای پدرم از خود گذشتگی می کرد رحمم می اومد بهش همیشه ...

خدارحمتش کنه عزیزم وبه دلت صبرعطا کنه 

به این فکر کن که الان بابات جاش خوبه ومیوه های بهتری میخوره انقد به خودت فشار نیار وآسون بگیر همه ما میریم ومسافریم

اخه از کجا مطمئنی شاید خدا خواسته مجازاتم کنه تا از این غلطا نکنم دیگه😭😭

من شک ندارم به حرفام حالا خودت میدونی میخای الکی تا ابد خودت رو عذاب وجدان بده وزجر بده میخای هم حرف من رو گوش بده وآروم باش باخودته تمام

من شک ندارم به حرفام حالا خودت میدونی میخای الکی تا ابد خودت رو عذاب وجدان بده وزجر بده میخای هم حرف ...

وقتایی که ازش عصبی شدم فحش دادم نفرین کردم همش گفتم بودو نبودش فرقس نداره خداهم ازم گرفتش تا نبودنشو بکوبه تو سرم بهم بفهمونه

میدونی تو اولاد بدی نبودی که بدونی چقدر ادم درد میکشه پشیمون میشه شاید تو خیلی بچه خوبی بودی واسه پدرو مادربت

سعی کن دیگه هم هیچ کسی رو نفرین نکنی چون چند قدم می‌ره به خودت برمیگرده

عصبی بودم اما بعدش بخدا دیگه نخواستم

کاش به خودم برمیگشت اما مدر مظلومم نمیرفت زیر اینهنه خاک حتی به خوابمم نمیاد ببین چقدر ازم ناراحته😭

وقتایی که ازش عصبی شدم فحش دادم نفرین کردم همش گفتم بودو نبودش فرقس نداره خداهم ازم گرفتش تا نبودنشو ...

اتفاقا منم کم اذیتشون نکردم وزجرشون ندادم فهش میدادمشون انقد عصبی بودم که حتی شیشه میز تلویزیون رو با مشت شکستم افتخارم نداره این کارها منم خیلی بچه بدی بودم ولی خدمنو تغییرداد،هیچکی از زندگی کسی دیگه خبر