2777
2789
عنوان

کمک کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 69 پست
ولی ارزوی مرگ نکردی براش

تو حداقل یکبار نفرین کردی اونم پدرت رو ولی من پدرو مادرم رو اذیت کردم

نفرین که یادم نمیاد ولی بابام تا حرف میزد مث طلبکارهاجوابش رو میدادم فکر میکردم با مرگ بابام آدم خوشحالی میشم ولی وقتی رفت کمرم شکست بی پناه شدم خدا فقط از دل من خبر داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو حداقل یکبار نفرین کردی اونم پدرت رو ولی من پدرو مادرم رو اذیت کردمنفرین که یادم نمیاد ولی بابام ت ...

میفهمم چقدر بده منم نابود شدم دارم میمیرم دلم دیگه به هیچی خوش نیست

چند سالته بچه هم داری؟

من تازه به پدرم پناه اورده بودم اما خودم خرابش کردم کاش لال میشدم😭

میفهمم چقدر بده منم نابود شدم دارم میمیرم دلم دیگه به هیچی خوش نیستچند سالته بچه هم داری؟من تازه به ...

اگه چیزی بگم باورت نمیشه من معجزه رو دیدم مامان بابام که رفتن حالا بماند که دیگه چه اتفاق هایی گذشت

من حامله بودم

داداشم که چند سال ازم کوچک تر بودتصادف کرد ومرگ مغزی شد 

میفهمم چقدر بده منم نابود شدم دارم میمیرم دلم دیگه به هیچی خوش نیستچند سالته بچه هم داری؟من تازه به ...

معجزه این جاست که من باردارنمیشدم وهمسرمم مشکل داشت ولی خدا بهم این امید روداد تا بتونم دووم بیارم

معجزه این جاست که من باردارنمیشدم وهمسرمم مشکل داشت ولی خدا بهم این امید روداد تا بتونم دووم بیارم

زندگی من خیلی پر از مشکله ۱۶ سالگی ازدواج کردم همسرم اهل زندگی نبود بد دهن و دست بزن داشت ازش جدا شدم از وقتی ازش جدا شدم بدبختی پشت بدبختی افسرده شده بودم و عصبی سر اون خبلی پدرومادرمو اذیت کردم پدرمو اذیت کردم فحش دادم درحالی که اون واسم خیلی دلسوزی کردو منو از دست شوهر روانیم نجات داد اما من😭😭😭

بغض داره میکشتم خدایا کاش لالم میکردی نمیزدم اون حرفو