دو هفته پیش با بابام دعوامون شد گفتم کاش بابام بمیره به دو هفته نکشید فوت کرد اونم یهویی و بی دلیل هم عذاب وجدان داره مبکشتم هم درد نبودنش چیکار کنم 😭😭😭😭
اخه بابام سالم بود منم اصلا اولاد خوبی نبودم واسش بخاطر این چند وقت بدبختیایی که سرم اومد اخلاقم بد شد باهاش دعوا کردم نفرین کردم طلاق گرفتم تو سن کم افسردگی گرفتم خداهم بابامو ازم گرفت تا بفهمونه بهم قدرشو ندونستم الهی بمیره دخترش😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدرش رو بدون بیشتر از قبل من اول مامانم رفت من قدر بابام رو نتونستم ۴ماه بعد خدابابامم بردپیش خودش نمیگم حالت بدنباشه چرابدباش گریه کن خودت رو خالی کن ولی بعد یه مدت به خودت بیا
داغت بزرگه خدا صبرت بده بااین حرفا خودتو اذیت نکن چون هممون تقدیرمون نوشته شده مگه با یکی دعوات میشه دلت ازش میشکنه نفرین میکنی میگیره اون تو قسمت بابات بوده عزیزم ربطی به تو نداره فدای دلت بشم
عزیزم بگردم داغت بزرگه خدا صبرت بده بااین حرفا خودتو اذیت نکن چون هممون تقدیرمون نوشته شده مگه با یک ...
اخه بابام سالم بود الهی بمیرم جلوی چشام از دست رفت دستاش جون نداشت گفتم باباییی غلط کردم ولی بایام منو تنها گذاشت حتی به خوابمم نمیاد من بابامو نفرین کردم که مرد😭😭😭