2777
2789
عنوان

کمک کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 69 پست
نمیگیره نفرین

اخه بابام سالم بود منم اصلا اولاد خوبی نبودم واسش بخاطر این چند وقت بدبختیایی که سرم اومد اخلاقم بد شد باهاش دعوا کردم نفرین کردم طلاق گرفتم تو سن کم افسردگی گرفتم خداهم بابامو ازم گرفت تا بفهمونه بهم قدرشو ندونستم الهی بمیره دخترش😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش من میمردم باباییم هنوز ۶۰ سالشم نشده بود ای خدا این چه بلایی بود سر من اومد😭

خدا نکنه نفرین نکن خودت رو بابات خیلی ناراحت میشه اینجوری میبیندت،بالای منم زیر ۶۰فوت شد 

خدا نکنه نفرین نکن خودت رو بابات خیلی ناراحت میشه اینجوری میبیندت،بالای منم زیر ۶۰فوت شد

اخه چرا خدا به حرف من گوش کرد ابنهمه چیز خوب خواستم هیچکدومو نداد اد باید همینو میشنید 😭😭

اره

قدرش رو بدون بیشتر از قبل من اول مامانم رفت من قدر بابام رو نتونستم ۴ماه بعد خدابابامم بردپیش خودش نمیگم حالت بدنباشه چرابدباش گریه کن خودت رو خالی کن ولی بعد یه مدت به خودت بیا

قدرش رو بدون بیشتر از قبل من اول مامانم رفت من قدر بابام رو نتونستم ۴ماه بعد خدابابامم بردپیش خودش ن ...

اما من با تو فرق دارم من به بابام بدی کردم تو روش وایسادم نفرین کردم که بمیره خدا ازم نگذره😭😭😭

۱۹

عزیزم بگردم 

داغت بزرگه خدا صبرت بده بااین حرفا خودتو اذیت نکن چون هممون تقدیرمون نوشته شده مگه با یکی دعوات میشه دلت ازش میشکنه نفرین میکنی میگیره اون تو قسمت بابات بوده عزیزم ربطی به تو نداره فدای دلت بشم 

عزیزم بگردم داغت بزرگه خدا صبرت بده بااین حرفا خودتو اذیت نکن چون هممون تقدیرمون نوشته شده مگه با یک ...

اخه بابام سالم بود الهی بمیرم جلوی چشام از دست رفت دستاش جون نداشت گفتم باباییی غلط کردم ولی بایام منو تنها گذاشت حتی به خوابمم نمیاد من بابامو نفرین کردم که مرد😭😭😭