2777
2789

ما واسه یه خیریه سونی ٢ خریدیم که بچه ها بازی کنن، بعد تو پیجشون دیدقم سونی ۵ دارن

البته قبلش گفت بهم 

گفت بچه ها بازی نمی کنن الا اونو، سونی ٢ میخان 

ماهم خریدیم

به نظرتون دروغ گفنن؟

کاربری دست ٣ نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خیریه پلی استیشن خریدید حالا بچه ها پلی استیشن بازی نکنن به جای اون پول میدادی به این زن هایی که دم خیابون میشینن چهارتا لیف و خودکار میزارن کنارشان یا ادم های بدبخت دیگه

برای خیریه پلی استیشن خریدید حالا بچه ها پلی استیشن بازی نکنن به جای اون پول میدادی به این زن هایی ک ...

اون زنا دارن کار می کنن

بچه ها نمیتونن کار کنن خانواده ندارن 

ترجیح دادم به اونا کمک کنم

سوالم چیز دیگه ای بود 

کاربری دست ٣ نفره
بنظرم لباس یا چیزای واجب می گرفتید بهتر بود.. بچه ی خودم با شرایط مالی متوسط ، سونی نداره

خودشون گفتن 

گفتن بچه ها دلشون میگیره جمعه ها تعطیلیا هیچ جایی ندارن برن 

نیاز به تفریح داذن

کاربری دست ٣ نفره
اگه دروغ گفته باشه ناراحت میشم خیلی میخام ببینم کسی چیزی به ذهنش میرسه ببینم راست گفته یا نه

یک لحظه خودت فکر کن ببین منطقی بچه نیازمند بگه من با این پلی استیشن بازی نمیکنم یک پلی استیشن جدید میخوام  بنظرت کسی که واقعا نیازمند باشه نیازهای دیگه ای نداره مثل لباس کفش غذا یا مثل بچه های پولدار به فکر مدل بالاتر پلی استیشنن اونجا مرکز خیریه است یا گیم نت