2777
2789
عنوان

ربکا قادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6409 بازدید | 64 پست
همشون همینن بابا یکجوری هم رفتار میکنن که بقیه ادم های عادی احساس ناکافی بودن و جوونی نکردن بهشون دس ...

با اینش مشکل ندارم با این مشکل دارم طرف همش در حال تفریح و آرایش و کارهای چرت و پرته بعد میاد بقیه رو نصیحت میکنه مثل من باشید و همش کار کنید  و زحمت بکشید 

اخه اینکه همش از خودت عکس بگیری هم شد کار و تلاش ؟

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

شما اگر کانال ربکا رو توی تلگرام دنبال کنید بیشتر شخصیتش رو میشناسید

آدم بدی نیست

هیچ وقت ام نگفته من از صفر شروع کردم

حتی هیچ وقت خودش رو موفق ندونسته

بسیار آدم دست به خیر و آرومی

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه دختر نوجوون باید کسایی رو الگو قراره بده که برای ایندشون تلاش میکنن و اهل درس و علم هستن نه کسایی ...

آفرین . در نهایت وقتی چهل ساله شدی میدونی چه حسی برات مثل اکسیژن لازمه و نبودش دیوانه ت میکنه؟ حس مفید بودن. اینکه کاری بکنی که مفید باشه و اثر خوبی در جهان از خودت بذاری 

مطمئن باشین ایشون هم تلاش کردنانصاف نیست ندا یاسی و جهانبخت و باهمچین ادمی مقایسه کنیم!کسی که کل است ...

دنیا جهانبخت هم برند لوازم آرایشی داره بنظرت موفق ؟؟؟؟

اینکه مردم با چه هنری تو رو بشناسن خیلی مهم 

کسی ربکا رو برنده عطر سازیش نشناخته اول از طریق دوست پسرشو حاشیه معروف شد تبلیغ گرفت بعد برند عطر سازی زد مثل بقیه بلاگر های دیگه 

هرکسی میتونه خودش الگوش رو انتخاب کنهملاک هرشخص برا انتخاب الگو یه چیزهشاید اون آدم با محتوای فعالیت ...

اره میتونه الگوی شخصی خودشو انتخاب کنه نه بگه الگوی  همه ی دخترای ایران 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

با اینش مشکل ندارم با این مشکل دارم طرف همش در حال تفریح و آرایش و کارهای چرت و پرته بعد میاد بقیه ر ...

کی همچین حرف هایی زده؟😐

خب میگه تلاش کن حرف بدیه؟

بگه بشینید خونه کاری نکنید؟😐

حرفا میزنیدا

تاحالا از این روانشناسی های چرتو پرت حرف نزده

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

دنیا جهانبخت هم برند لوازم آرایشی داره بنظرت موفق ؟؟؟؟اینکه مردم با چه هنری تو رو بشناسن خیلی مهم کس ...

یه جوری میگید برند عطر انگار خودشون فرمولاسیون و مدیریت کارخونه و همه چی و انجام میدن اینا فقط پول دادن براشون عطر بسازن کارآفرین و تاجر که نیستن

دنیا جهانبخت هم برند لوازم آرایشی داره بنظرت موفق ؟؟؟؟اینکه مردم با چه هنری تو رو بشناسن خیلی مهم کس ...

آرتا روند معروف شدن رو سریعتر کرد

ولی من میگم چون خانواده ی پولداری داره حتی اگه اونم نبود بازم به نحوری موفق میشد

کی همچین حرف هایی زده؟😐خب میگه تلاش کن حرف بدیه؟بگه بشینید خونه کاری نکنید؟😐حرفا میزنیداتاحالا از ...

شورت ویدیوهای یوتیوب پارمیدا رو ببین 

یه تیکه هایی از مصاحبه شو گذاشت خیلی هیت گرفت 

حرف بدی نزد ولی کسی که خودش همش تو اینستار و در حال عکس گرفتنه و فکر میکنه زحمت و مار یعنی همینا و نمیدونه تلاش کردن و پول دراوردن چقدر سخته حق نداره بیاد بقیه رو نصیحت کنه

یه جوری میگید برند عطر انگار خودشون فرمولاسیون و مدیریت کارخونه و همه چی و انجام میدن اینا فقط پول د ...

مگه همه عطرساز ها خودشون فرمول میسازن؟😐

نمیدونم مقاومت تون براچیه

از یکی خوشتون نمیاد و حرص میخورید چرا دنبالش میکنین

شورت ویدیوهای یوتیوب پارمیدا رو ببین یه تیکه هایی از مصاحبه شو گذاشت خیلی هیت گرفت حرف بدی نزد ولی ک ...

عزیزم انقد اذیتی خب نبین

شاید حرفش رو یکی تاثیر گذاشت رفت تلاش کرد

حالت به هردلیلی

آرتا روند معروف شدن رو سریعتر کردولی من میگم چون خانواده ی پولداری داره حتی اگه اونم نبود بازم به نح ...

خیلی ها هستن تو اینستا مثل ربکا فعالیت میکنن و خانواده پولدار دارن و فالور زیاد دارن ولی شناخته شده نیستن اگه ارتا نبود ربکا هیچوقت اونقدر معروف نمیشد که همه جا حاشیه هاش باشه و طوری که من دربارش تاپیک بزنم و همه بشناسنش 

الان هزارتا مدل تو اینستا داریم با چندصدهزار تا فالور ولی شاید اگه من دربارشون تاپیک میزدم هیچکس نمیشناختشون الان

عزیزم انقد اذیتی خب نبینشاید حرفش رو یکی تاثیر گذاشت رفت تلاش کردحالت به هردلیلی

کسی که خودش یه کاری رو انجام نمیده نمیتونه به بقیه بگه اون کارو بکن 

و ایشون در جایگاه روانشناس نیستن 

مگه همه عطرساز ها خودشون فرمول میسازن؟😐نمیدونم مقاومت تون براچیهاز یکی خوشتون نمیاد و حرص میخورید چ ...

من گفتم ازش خوشم میاد ولی اونقدری که طرفداراش میگن خفن نیست

خیلی ها هستن تو اینستا مثل ربکا فعالیت میکنن و خانواده پولدار دارن و فالور زیاد دارن ولی شناخته شده ...

مطمئن باشین شناخته هستن

اوناام به اندازه خودشون فالور دارن