من چندساله میشناسمش ولی چندماه پیش فقط یه بازه ۲ ۳ ماهه ویدیوهاش رو میدیدم و دنبالش میکردم از یوتیوب
همه میگن ربکا خودساخته و تلاشگره و خودش به این جا رسیده ولی بنظرم ۵۰ درصدش به خاطر خانوادش بود چون از همون اول که توی تهران زندگی میکرد به خاطر پول خانواده و لباس ها و چیزهایی که با پول خانوادش میخرید تونست مدل بشه و توی پیج پابلیک فعالیت کنه و اینکه خانوادش انقدر اپن مایند بودند هم خیلی مهم بود و اگر خانوادش اینطور نبودند نمیتونست با ارتا وارد رابطه شه و بیاد ترکیه و بخش زیادی از شهرتش هم بخاطر ارتاعه
لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
همشون همینن بابا یکجوری هم رفتار میکنن که بقیه ادم های عادی احساس ناکافی بودن و جوونی نکردن بهشون دس ...
با اینش مشکل ندارم با این مشکل دارم طرف همش در حال تفریح و آرایش و کارهای چرت و پرته بعد میاد بقیه رو نصیحت میکنه مثل من باشید و همش کار کنید و زحمت بکشید
اخه اینکه همش از خودت عکس بگیری هم شد کار و تلاش ؟
لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یه دختر نوجوون باید کسایی رو الگو قراره بده که برای ایندشون تلاش میکنن و اهل درس و علم هستن نه کسایی ...
آفرین . در نهایت وقتی چهل ساله شدی میدونی چه حسی برات مثل اکسیژن لازمه و نبودش دیوانه ت میکنه؟ حس مفید بودن. اینکه کاری بکنی که مفید باشه و اثر خوبی در جهان از خودت بذاری
کی همچین حرف هایی زده؟😐خب میگه تلاش کن حرف بدیه؟بگه بشینید خونه کاری نکنید؟😐حرفا میزنیداتاحالا از ...
شورت ویدیوهای یوتیوب پارمیدا رو ببین
یه تیکه هایی از مصاحبه شو گذاشت خیلی هیت گرفت
حرف بدی نزد ولی کسی که خودش همش تو اینستار و در حال عکس گرفتنه و فکر میکنه زحمت و مار یعنی همینا و نمیدونه تلاش کردن و پول دراوردن چقدر سخته حق نداره بیاد بقیه رو نصیحت کنه
آرتا روند معروف شدن رو سریعتر کردولی من میگم چون خانواده ی پولداری داره حتی اگه اونم نبود بازم به نح ...
خیلی ها هستن تو اینستا مثل ربکا فعالیت میکنن و خانواده پولدار دارن و فالور زیاد دارن ولی شناخته شده نیستن اگه ارتا نبود ربکا هیچوقت اونقدر معروف نمیشد که همه جا حاشیه هاش باشه و طوری که من دربارش تاپیک بزنم و همه بشناسنش
الان هزارتا مدل تو اینستا داریم با چندصدهزار تا فالور ولی شاید اگه من دربارشون تاپیک میزدم هیچکس نمیشناختشون الان