2777
2789
عنوان

ربکا قادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6409 بازدید | 64 پست
شما اگر کانال ربکا رو توی تلگرام دنبال کنید بیشتر شخصیتش رو میشناسیدآدم بدی نیستهیچ وقت ام نگفته من ...

چنل تلگرامش رو دیدم و قبول دارم خیلی خاکیه

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

کسی که خودش یه کاری رو انجام نمیده نمیتونه به بقیه بگه اون کارو بکن و ایشون در جایگاه روانشناس نیستن

اگر خوب شناخته باشیش میدونی‌که ادعای روان شناس بودن نداشته

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگر خوب شناخته باشیش میدونی‌که ادعای روان شناس بودن نداشته

نداشته ولی احساس عقل کل بودن و خفن بودن و موفق بودن داره که بنظرم کاری به جز ازدواج و بچه داری و بدن نمایی نکرده تا حالا

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

نداشته ولی احساس عقل کل بودن و خفن بودن و موفق بودن داره که بنظرم کاری به جز ازدواج و بچه داری و بدن ...

من پارمیدارو نگفتم

ربکارو میگم

من از پارمیدا خوشم نمیاد و دنبالش نمیکنم

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

اصا تو چه زمینه ای موفقه؟

در زمینه خودنمایی،عقده گشایی و بی بند و باری 

البته من این خانوم رو نمیشناسم ولی حتما بلاگر هست دیگه.در بلاگری من استعداد و موفقیتی نمی‌بینیم یه کار به درد نخور سرتا پا بد آموزی 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

شما اگر کانال ربکا رو توی تلگرام دنبال کنید بیشتر شخصیتش رو میشناسیدآدم بدی نیستهیچ وقت ام نگفته من ...

باشه عزیزم آفرین بهت که دنبالش کردی و می‌شناسیش ناز بشی گلم :))))))))))) 

اگه جوابی بهتون ندادم یعنی کامنتتون رو نخوندم هم حوصله بحث ندارم و ترجیح میدم توی حماقتت بمونی هم هر کامنت رو چند بار باید تکرار کنی تا شاید تایید بشه .

موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری ...

به شدت هم رواج کننده بی بند وباری و بساط عیش و نوش هستن.

من پارمیدارو نگفتمربکارو میگممن از پارمیدا خوشم نمیاد و دنبالش نمیکنم

من تو ده تا پیام اخیر داشتم درباره پارمیدا حرف میزدم پس هم نظریم😂

باشه عزیزم آفرین بهت که دنبالش کردی و می‌شناسیش ناز بشی گلم :)))))))))))

منم ممنونم از فضولی بیجای شما💋

وقت بزار برا سبک زندگی خودت نه حرفای بقیه اونم وقتی اصلا باشما حرف نزدم گلم😘😍

من تو ده تا پیام اخیر داشتم درباره پارمیدا حرف میزدم پس هم نظریم😂

عه😂😂😂

کلا مدلش چندش

باهاش حال نمیکنم

عه😂😂😂کلا مدلش چندشباهاش حال نمیکنم

صورتش خیلی غیر طبیعیه ولی نمیدونم چرا تو کامنتا همه میگن خوشگله

عه😂😂😂کلا مدلش چندشباهاش حال نمیکنم

حالا ربکا و دبکا و ربنا و روبیکا و.... اینا کی هستن که تو این تاپیک سرشون دعواست؟!

صورتش خیلی غیر طبیعیه ولی نمیدونم چرا تو کامنتا همه میگن خوشگله

خدایی خوشگل نیست :/

همشم دنبال پز دادن 

ادا داره فقط

حالا ربکا و دبکا و ربنا و روبیکا و.... اینا کی هستن که تو این تاپیک سرشون دعواست؟!

دعوایی نشده عزیزم

صحبت ساده هستش

خدایی خوشگل نیست :/همشم دنبال پز دادن ادا داره فقط

بینی و ابروهاش واقعا خوب نیستن