2777
2789
عنوان

ربکا قادری

6292 بازدید | 64 پست

من چندساله میشناسمش ولی چندماه پیش فقط یه بازه ۲ ۳ ماهه ویدیوهاش رو میدیدم و دنبالش میکردم از یوتیوب

همه میگن ربکا خودساخته و تلاشگره و خودش به این جا رسیده ولی بنظرم ۵۰ درصدش به خاطر  خانوادش بود چون از همون اول که توی تهران زندگی میکرد به خاطر پول خانواده و لباس ها و چیزهایی که با پول خانوادش میخرید تونست مدل بشه و توی پیج پابلیک فعالیت کنه و اینکه خانوادش انقدر اپن مایند بودند هم خیلی مهم بود و اگر خانوادش اینطور نبودند نمیتونست با ارتا وارد رابطه شه و بیاد ترکیه و بخش زیادی از شهرتش هم بخاطر ارتاعه

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودش همیشه توی صحبت هاش میگه که از صفر شروع نکرده و خانواده اش حمایتش کردن

درکل دختر بااصالت و پولداریِ

آرتا که واقعا به درد نخور ترین آدمه

ربکا بدون آرتا ام بالاخره موفق میشد

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

خب

خواستم بگم قبول دارم که خیلی تلاش کرده ولی ۵۰ درصدش نقش خانوادس

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

خودش همیشه توی صحبت هاش میگه که از صفر شروع نکرده و خانواده اش حمایتش کردندرکل دختر بااصالت و پولدار ...

میدونم اینو میگه 

فن هاش میگن که خودساخته س

حالا مگه چه چیز خاصی شده که پرتلاش و تلاشگر باشه تلاش کردن مگه به عکس لختی گذاشتن تو اینستاست😐

اره جدیدا بنظرم خیلی بدن نمایی میکنه

ولی مدلینگ و پیج پابلیک داشتن هم اونقدر راحت نیست

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن فک و فامیلش امریکان . باباش تهیه کننده دوتا فیلم هم بود وقتی ایران بودن در این حد مایه دار

حالا مگه چه چیز خاصی شده که پرتلاش و تلاشگر باشه تلاش کردن مگه به عکس لختی گذاشتن تو اینستاست😐

بله که شده

تمام برندهای معروف باهاش همکاری میکنن

و اینکه سبک زندگی ها متفاوت 

ربکا عکس های خانواده شو مامان شو مامان بزرگش رو ببینی متوجه میشی کلا از اول همین شکلی بودن

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن ...

عزیزم اگر خانواده پولدار داشته باشی ولی تلاش برای بهتر بودن نکنی چه فایده

قطعاااا و هزار درصد پول پدر ربکا تو موفقیتش تاثیر داشته خودشم همیشه میگه ولی تلاش های خود ربکاام بی تاثیر نیست

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن ...

فکر میکردم باباش کارخونه داره