من چندساله میشناسمش ولی چندماه پیش فقط یه بازه ۲ ۳ ماهه ویدیوهاش رو میدیدم و دنبالش میکردم از یوتیوب
همه میگن ربکا خودساخته و تلاشگره و خودش به این جا رسیده ولی بنظرم ۵۰ درصدش به خاطر خانوادش بود چون از همون اول که توی تهران زندگی میکرد به خاطر پول خانواده و لباس ها و چیزهایی که با پول خانوادش میخرید تونست مدل بشه و توی پیج پابلیک فعالیت کنه و اینکه خانوادش انقدر اپن مایند بودند هم خیلی مهم بود و اگر خانوادش اینطور نبودند نمیتونست با ارتا وارد رابطه شه و بیاد ترکیه و بخش زیادی از شهرتش هم بخاطر ارتاعه
لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن فک و فامیلش امریکان . باباش تهیه کننده دوتا فیلم هم بود وقتی ایران بودن در این حد مایه دار