2821
2789
عنوان

ربکا قادری

5601 بازدید | 64 پست

من چندساله میشناسمش ولی چندماه پیش فقط یه بازه ۲ ۳ ماهه ویدیوهاش رو میدیدم و دنبالش میکردم از یوتیوب

همه میگن ربکا خودساخته و تلاشگره و خودش به این جا رسیده ولی بنظرم ۵۰ درصدش به خاطر  خانوادش بود چون از همون اول که توی تهران زندگی میکرد به خاطر پول خانواده و لباس ها و چیزهایی که با پول خانوادش میخرید تونست مدل بشه و توی پیج پابلیک فعالیت کنه و اینکه خانوادش انقدر اپن مایند بودند هم خیلی مهم بود و اگر خانوادش اینطور نبودند نمیتونست با ارتا وارد رابطه شه و بیاد ترکیه و بخش زیادی از شهرتش هم بخاطر ارتاعه

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش همیشه توی صحبت هاش میگه که از صفر شروع نکرده و خانواده اش حمایتش کردن

درکل دختر بااصالت و پولداریِ

آرتا که واقعا به درد نخور ترین آدمه

ربکا بدون آرتا ام بالاخره موفق میشد

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

خب

خواستم بگم قبول دارم که خیلی تلاش کرده ولی ۵۰ درصدش نقش خانوادس

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

خودش همیشه توی صحبت هاش میگه که از صفر شروع نکرده و خانواده اش حمایتش کردندرکل دختر بااصالت و پولدار ...

میدونم اینو میگه 

فن هاش میگن که خودساخته س

حالا مگه چه چیز خاصی شده که پرتلاش و تلاشگر باشه تلاش کردن مگه به عکس لختی گذاشتن تو اینستاست😐

اره جدیدا بنظرم خیلی بدن نمایی میکنه

ولی مدلینگ و پیج پابلیک داشتن هم اونقدر راحت نیست

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن فک و فامیلش امریکان . باباش تهیه کننده دوتا فیلم هم بود وقتی ایران بودن در این حد مایه دار

حالا مگه چه چیز خاصی شده که پرتلاش و تلاشگر باشه تلاش کردن مگه به عکس لختی گذاشتن تو اینستاست😐

بله که شده

تمام برندهای معروف باهاش همکاری میکنن

و اینکه سبک زندگی ها متفاوت 

ربکا عکس های خانواده شو مامان شو مامان بزرگش رو ببینی متوجه میشی کلا از اول همین شکلی بودن

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن ...

عزیزم اگر خانواده پولدار داشته باشی ولی تلاش برای بهتر بودن نکنی چه فایده

قطعاااا و هزار درصد پول پدر ربکا تو موفقیتش تاثیر داشته خودشم همیشه میگه ولی تلاش های خود ربکاام بی تاثیر نیست

ربکا خانوادش میلیاردرن. ۵۰ درصد تلاش خودش؟!!!! ۵ درصد هم تلاش لازم نداشت. خونوادش امریکا زندگی میکنن ...

فکر میکردم باباش کارخونه داره