2777
2789
عنوان

ربکا قادری

| مشاهده متن کامل بحث + 6323 بازدید | 64 پست
عزیزم اگر خانواده پولدار داشته باشی ولی تلاش برای بهتر بودن نکنی چه فایدهقطعاااا و هزار درصد پول پدر ...

عزیزم اصا تو چه زمینه ای موفقه؟ به کسایی مثل ایشون میگن فعال رسانه اجتماعی 

بین ایشون و اونیکه جلو دوربین دابسمش میگیره در اصل فرقی نیست هر دو یک فرد مشهور اجتماعین بلاگر اینفلونسر برای کسی که تو خارجه و ازادی و نت داره اینا اصا مگه زحمت داره اخه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم 😂 اینفلوئنسری

بابا کدوم موفقیت مردم ساده آن بین این و ایسان اسلامی و اونکه با شوهرش جلو دوربین میرقصه دقیقا چه فرقی هست همه شون برای سرگرمی داخل رسانه فعالیت میکنن و داخل همون رسانه هام فقط معروفن 

عزیزم اصا تو چه زمینه ای موفقه؟ به کسایی مثل ایشون میگن فعال رسانه اجتماعی بین ایشون و اونیکه جلو دو ...

شده الگوی دهه هشتادی ها

عمل دماغش ، کارهای زیبایی ش ، محصولات مراقبت پوستیش همه از سطح جامعه فلک زده ایرانی بالاتره 

عزیزم اصا تو چه زمینه ای موفقه؟ به کسایی مثل ایشون میگن فعال رسانه اجتماعی بین ایشون و اونیکه جلو دو ...

قرار نیست همه برن کوه بکنن یا شغل های پر دردسر داشته باشن

برند عطر سازی و کیف هاش هم نوعی فعالیت

ربطی ام نداره والا این بلاگرای دوهزاری ما این همه پول پارو میکنن اینا  خیلی خوبن؟؟ یاکسی که مثلااا برند زارا باهاش کار میکنه؟

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

بله که شدهتمام برندهای معروف باهاش همکاری میکننو اینکه سبک زندگی ها متفاوت ربکا عکس های خانواده شو م ...

موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری به قضیه نگاه کنی دنیا جهانبخت و ندا و نیلی و ایناهم موفق هستن 

هیچکدومشون هیچ هنری ندارن فقط لباس های مارک میپوشن میان جلوی دوربین خودشونو با اصالت و پولدار جا میزنن فالور میگیرین بازدید میخورن از همون بازدید ها تبلیغ میگیرن زندگی دروغی و چرتشونو با ویو گرفتن از ما میکنن تو چشممون   

شده الگوی دهه هشتادی هاعمل دماغش ، کارهای زیبایی ش ، محصولات مراقبت پوستیش همه از سطح جامعه فلک زده ...

قبول دارم یکی رو دیدم تو چنلش بهش گفته بود تو الگوی همه دخترای ایرانی هستی 

ازش خوشم میاد ولی واقعا ربکا چکار کرده که باید الگوی همه ی دخترای ایرانی باشه؟😂

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

قرار نیست همه برن کوه بکنن یا شغل های پر دردسر داشته باشنبرند عطر سازی و کیف هاش هم نوعی فعالیتربطی ...

من نمیگم کدوم خوبه میگم این دو در اصا فرقی ندارن بلاگر ها که پول پارو میکنن با ایشون فرقی نداره برند کیف و عطرم در اول محبوبیت میخواد وگرنه به نطر منکه بین اونکه برات تبلیغ میکنه اونکه بهت میگه برو رمز ارز بگیر با اونکه میگه برند من بخر در اخر چه فرقی هست همه شون آخرسر سود برای شخصه 

منم نگفتم کوه بکنن همه منم نکندم ولی دیگه کلمه موفقم زیادیه

قبول دارم یکی رو دیدم تو چنلش بهش گفته بود تو الگوی همه دخترای ایرانی هستی ازش خوشم میاد ولی واقعا ر ...

پووووووولدار باشی هم خوشگل میشی ، هم پیشرفت میکنی ، هم مغروری . همین سه تا واسه الگوی دخترهای نوجون شدن کافیه 

موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری ...

بنظرم پارمیدا ممقانی هم اینطوره تو ۹۰ درصد عکسا و ویدیوهاش بدن نمایی میکنه و کلی عمل داره و همش در حال نمایشه خانوادش و خودشه و ادعای موفقیت و تلاشگری و کار کردن زیاد و سخت کوشی هم داره 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری ...

مطمئن باشین ایشون هم تلاش کردن

انصاف نیست ندا یاسی و جهانبخت و باهمچین ادمی مقایسه کنیم!

کسی که کل استوریش چرت و پرت و محتواش دسشویی رفتنشه با کسی که مثال میزنم برا خودش یه برند عطرسازی زده یکیه؟؟

یکی یه دونه آقا مَهدی ام😌👸🏻💍💙.                                                          برای حال خوب همدیگه دعا کنیم✨

بنظرم پارمیدا ممقانی هم اینطوره تو ۹۰ درصد عکسا و ویدیوهاش بدن نمایی میکنه و کلی عمل داره و همش در ح ...

همشون همینن بابا یکجوری هم رفتار میکنن که بقیه ادم های عادی احساس ناکافی بودن و جوونی نکردن بهشون دست بده 

پووووووولدار باشی هم خوشگل میشی ، هم پیشرفت میکنی ، هم مغروری . همین سه تا واسه الگوی دخترهای نوجون ...

یه دختر نوجوون باید کسایی رو الگو قراره بده که برای ایندشون تلاش میکنن و اهل درس و علم هستن نه کسایی که کارشون فقط عکس گرفتن و نمایشه 

قبول دارم یکی رو دیدم تو چنلش بهش گفته بود تو الگوی همه دخترای ایرانی هستی ازش خوشم میاد ولی واقعا ر ...

هرکسی میتونه خودش الگوش رو انتخاب کنه

ملاک هرشخص برا انتخاب الگو یه چیزه

شاید اون آدم با محتوای فعالیت اون سبک زندگیش تغییر کرده