من چندساله میشناسمش ولی چندماه پیش فقط یه بازه ۲ ۳ ماهه ویدیوهاش رو میدیدم و دنبالش میکردم از یوتیوب
همه میگن ربکا خودساخته و تلاشگره و خودش به این جا رسیده ولی بنظرم ۵۰ درصدش به خاطر خانوادش بود چون از همون اول که توی تهران زندگی میکرد به خاطر پول خانواده و لباس ها و چیزهایی که با پول خانوادش میخرید تونست مدل بشه و توی پیج پابلیک فعالیت کنه و اینکه خانوادش انقدر اپن مایند بودند هم خیلی مهم بود و اگر خانوادش اینطور نبودند نمیتونست با ارتا وارد رابطه شه و بیاد ترکیه و بخش زیادی از شهرتش هم بخاطر ارتاعه
لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
عزیزم اگر خانواده پولدار داشته باشی ولی تلاش برای بهتر بودن نکنی چه فایدهقطعاااا و هزار درصد پول پدر ...
عزیزم اصا تو چه زمینه ای موفقه؟ به کسایی مثل ایشون میگن فعال رسانه اجتماعی
بین ایشون و اونیکه جلو دوربین دابسمش میگیره در اصل فرقی نیست هر دو یک فرد مشهور اجتماعین بلاگر اینفلونسر برای کسی که تو خارجه و ازادی و نت داره اینا اصا مگه زحمت داره اخه
بابا کدوم موفقیت مردم ساده آن بین این و ایسان اسلامی و اونکه با شوهرش جلو دوربین میرقصه دقیقا چه فرقی هست همه شون برای سرگرمی داخل رسانه فعالیت میکنن و داخل همون رسانه هام فقط معروفن
بله که شدهتمام برندهای معروف باهاش همکاری میکننو اینکه سبک زندگی ها متفاوت ربکا عکس های خانواده شو م ...
موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری به قضیه نگاه کنی دنیا جهانبخت و ندا و نیلی و ایناهم موفق هستن
هیچکدومشون هیچ هنری ندارن فقط لباس های مارک میپوشن میان جلوی دوربین خودشونو با اصالت و پولدار جا میزنن فالور میگیرین بازدید میخورن از همون بازدید ها تبلیغ میگیرن زندگی دروغی و چرتشونو با ویو گرفتن از ما میکنن تو چشممون
قرار نیست همه برن کوه بکنن یا شغل های پر دردسر داشته باشنبرند عطر سازی و کیف هاش هم نوعی فعالیتربطی ...
من نمیگم کدوم خوبه میگم این دو در اصا فرقی ندارن بلاگر ها که پول پارو میکنن با ایشون فرقی نداره برند کیف و عطرم در اول محبوبیت میخواد وگرنه به نطر منکه بین اونکه برات تبلیغ میکنه اونکه بهت میگه برو رمز ارز بگیر با اونکه میگه برند من بخر در اخر چه فرقی هست همه شون آخرسر سود برای شخصه
منم نگفتم کوه بکنن همه منم نکندم ولی دیگه کلمه موفقم زیادیه
موفق یعنی کسی که تلاش کرده کسی که چیزی برای الگو گرفتن داره نه عکس و هیکل و اندام اگه بخوای اینجوری ...
بنظرم پارمیدا ممقانی هم اینطوره تو ۹۰ درصد عکسا و ویدیوهاش بدن نمایی میکنه و کلی عمل داره و همش در حال نمایشه خانوادش و خودشه و ادعای موفقیت و تلاشگری و کار کردن زیاد و سخت کوشی هم داره
لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن