2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره خیلی راحته😀😀

در هرصورت موقع خواب دراز کشیده ایی و همونجور هم مجبوری شیر بدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خوب الان ما بگيم خوبه يا بده🙄

گيريم بده خوب كه چي😄

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

برای نوزاد به نظر من مناسب نیست آخه هم زیاد میپره توی گلوش هم ممکنه خوابتون ببره خطر داشته باشه....وقتی 5 یا 6ماهه شدن بهتره

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

زیاد خوب نیست. اولا اینکه ممکنه شیر بپره تو گلو نی نی. بعدشم بعد شیر دادن باید بلندش کنی آروغ بزنه. من دخترم خیلی زیاد شب ها بیدار میشد میخوابوندم پیش خودم خوابیده بهش شیر میدادم از فرط خستگی نمیتونستم پا شم. بعد بد عادت شد دیگه نشسته شیر نمیخورد فقط خوابیده میخواست. خیلی اذیت شدم تا عادتش ترک شد. حالا برا بچه دومم میترسم اینجور شه هیچ وقت خوابیده بهش شیر نمیدم.

ای وای نه،یکی ازاقواممون همینجوری به نی نی شیرداده حالابچه عادت کرده هرجاکه مهمونی برن مادره درازبه درازبایدبیفته زمین بالباسی که نیم متررفته بالابچه روشیربده😖

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢
دختر کن سه ماهه هس.از شب تا صب شیر میدم .بنظرتون شیرم کمه؟؟

اوایل همه اینجورن. حتی اگه شیر کم باشه با مکیدن نوزاد شیر زیاد میشه. بچه ات رو شیرخشکی نکن به بهانه اینکه شیر کمه. وزن گیریش خوب بوده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز