2777
2789
ای وای نه،یکی ازاقواممون همینجوری به نی نی شیرداده حالابچه عادت کرده هرجاکه مهمونی برن مادره درازبه ...

وای منم یه مدت اینجور بودم. جونم به لبم اومد تا عادتش ترک شد. حالا برا بچه دومم حتی اگه خیلی خسته باشم ولی میشینم بعد شیر میدم.

نه عزیزم منم دخترم سه ماهس ازشب تاصبح شیرمیخوردزیرسینه دیگه نفس نداشتم ازکم خوابی.یه پستونک براش گرفتم حالاپستونک میخوره وفقط وقتایی که واقعاگرسنه میشه شیرمیخوره خیلی خیلی راحت شدم الان اگه دلدردنداشته باشه که بخواداذیت کنه شبا اول کامل شیرش میدم بعدپستونک میذارم تودهنش چراغوخاموش میکنم خودش میخوابه شبم یکی دوبارخودم بهش شیرمیدم اگه بخوره البته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل همه اینجورن. حتی اگه شیر کم باشه با مکیدن نوزاد شیر زیاد میشه. بچه ات رو شیرخشکی نکن به بهانه ...

موقع تولد 4200بود ماه اول 3700شد.ماه دوم 4200و ماه سوم 4900 شد 

وای منم یه مدت اینجور بودم. جونم به لبم اومد تا عادتش ترک شد. حالا برا بچه دومم حتی اگه خیلی خسته با ...

اینجوری بهتره عزیزم،من قبلنا،شبایه ظرف آب میزاشتم بالاسرم نی نی که گریه میکردبلندمیشدمیه ذره آب میپاشیدم صورتم ،خواب ازسرم میپرید،نی نی روشیرمیدادم بعدمیخوابیدم،الان یه جوری برنامه ریزی کردم ماشالاه شباساعت ۱۲میخوابه کامل تاشش صبح

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢
رازیانه بخور. سیاه دانه خیلی خوبه. دلستر هم شیر رو زیاد میکنه. خودت چیزهای مقوی زیاد بخور. کنجد. عسل ...

رازیانه عرقشو بخورم یا خودشو؟؟سیاه دانه چی؟؟؟

موقع تولد 4200بود ماه اول 3700شد.ماه دوم 4200و ماه سوم 4900 شد 

عزیزم به نظرشیرت کمه،دلسترزیادبخور،باشاهدانه،سوپ،آبگوشت،چای کمرنگ،شیروخرما،..ایناشیرتوزیادمیکنه

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢
نه عزیزم منم دخترم سه ماهس ازشب تاصبح شیرمیخوردزیرسینه دیگه نفس نداشتم ازکم خوابی.یه پستونک براش گرف ...

بعد وزن گیریش خوبه؟آخه بچه هایی که پستونک میخورن کم شیر میخورن. آخه توان مکیدن شون کمه پستونک رو که میمکن دیگه نمیتونن زیاد شیر بخورن. پستونک هم باعث میشه فک جلو بیاد. من مامانم میگه به خواهرم اون موقه پستونک داده الان فک اش جلو اومده دندون هاشم نامرتب اند رفته ارتودنسی دکتر بش میگه این بخاطر پستونکه. ارتودنسی تاثیری نداره باید فک اش رو عمل کنه.

بنظرم وزن گیریش کمه. دکترش چی میگه؟ شاید واقعا شیر ات کمه و نیاز به کمکی داره. ببین نظر دکترت چیه. من دخترم ۳ و نیم دنیا اومد. ماه اول شد ۴ و نیم و ماه دوم ۵ و نیم. ماههای اول ماهی یک کیلو اومد روش بعدا کم تر. الان نه ماهشه نه کیلو. تازه همه هم میگن لاغره.

بعد وزن گیریش خوبه؟آخه بچه هایی که پستونک میخورن کم شیر میخورن. آخه توان مکیدن شون کمه پستونک رو که ...

والاوزن تولدش2700بودبراواکسن دوماهگی که بردم5شده بودمامامیگفت وزنش خیلی خوب شده.یک هفته ای میشه که ازخستگی دیگه بهش پستونک میدم ومطمنم یخورده وزنش پایین میاداخه به نسبت قبل خیلی کم شیرمیخوره دروغ چراراحتم ولی یخورده عذاب وجدان دارم.بعددرموردپستونک خیلی ازاینورواونوپرسیدم همه گفتن بچه هامون استفاده کردن دندوناشونم خوبه مشکلی ندارن ولی چون شنیده بودم رودندون تاثیرداره به شوهرم گفتم بهترین نوعش روازداروخونه بگیره امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد

2790
2778
2791
2779
2792