2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشقم بهم خیانت کرده رفته استخدامی دعاکن قبول نشه

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.جواب‌ خیانت‌ را‌ خداوند‌ درطولانی‌ مدت‌ به‌ صورت‌ طوفانی‌ ودردناک‌ بهش‌ خواهد‌ داد‌.

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.جواب‌ خیانت‌ را‌ خداوند‌ درطولانی‌ مدت‌ به‌ صورت‌ طوفانی‌ ودردناک‌ بهش‌ خواهد‌ دا ...

عزیزم دعاکن استخدام نشه کارگیربیاره منونمیخادمیره بادختروزنای دیگه من خیلی دوسش دارم این درحقم خیلی خبیث وبدبود💔😭

عزیزم دعاکن استخدام نشه کارگیربیاره منونمیخادمیره بادختروزنای دیگه من خیلی دوسش دارم این درحقم خیلی ...

بگو‌ استخدامش‌ برای‌ کجاست‌ تا‌ بهت‌ بگم

بزار دیگه

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.چوب‌ دارچین‌ لوله‌ ای‌ بگیر‌ سوره‌ ایه‌ الکرسی‌ را‌ باخودکار‌ ابی‌ روی‌ برگه‌ بدون‌ خط‌ بنویس‌ بزار‌ داخل‌ چوب‌ دارچین‌‌ همیشه‌ پیشت‌ باشه بهترین‌ خواستگار‌ ‌گیرت‌ میاد.

عزیزم دعاکن استخدام نشه کارگیربیاره منونمیخادمیره بادختروزنای دیگه من خیلی دوسش دارم این درحقم خیلی ...

توصیه‌ میکنم‌ از‌ ادم‌ خیانتکار‌ به‌ شدت‌ دوری‌ کن‌ این‌ فرد‌ به‌ درد‌ ازدواج‌باشما‌ نمیخوره‌.مطمئن‌ باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز