2777
2789
عزیزم‌ حسم‌ میگه‌ عاشقی‌.یه‌ نفر‌ توزندگیت‌ هست‌ خیلی‌ دوستش‌ داری‌و‌ برای‌ رسیدن‌ بهش‌ خیلی‌ تلاش‌ ...

ببخشید عزیزم یعنی منظورتون اینه برج ۵ ازدواجم جور میشه؟

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی خوشگله حست ب من چیه آخرش با کی ازدواج دارم ؟چ زمانی 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.چوب‌ دارچین‌ لوله‌ ای‌ بگیر‌ سوره‌ ایه‌ الکرسی‌ را‌ باخودکار‌ ابی‌ روی‌ برگه‌ بدو ...

ببخشید اسی یه سوال دیگه

همیشه پیشمون باشه یعنی به خودمون بسته باشه؟مثلا بندازیم گردنمون و اینا؟❤

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

عزیزم‌ حسم‌ میگه‌ عاشقی‌.یه‌ نفر‌ توزندگیت‌ هست‌ خیلی‌ دوستش‌ داری‌و‌ برای‌ رسیدن‌ بهش‌ خیلی‌ تلاش‌ ...

تو رو خدا راحب ازدواج  منم بگو. چرا خواستگاز خوب ندارم؟ بنظرت دعا ندارم؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن
تو رو خدا راحب ازدواج منم بگو. چرا خواستگاز خوب ندارم؟ بنظرت دعا ندارم؟

سلام‌ وعرض‌ ادب‌.دوست‌ گرامی‌ ‌ خیر‌ دعا‌ نداری‌حس‌میکنم‌ توقعاتت‌ از‌ ازدواج‌ خیلی‌ بالاس‌.‌وخدا‌ همیشه‌ کنار‌ ادمهای‌ معتدل‌ هستش‌.مداومت‌بر‌ ایه‌ الکرسی‌ داشته‌ باش‌.موفق‌ باشی

سلام‌ وعرض‌ ادب‌.دوست‌ گرامی‌ ‌ خیر‌ دعا‌ نداری‌حس‌میکنم‌ توقعاتت‌ از‌ ازدواج‌ خیلی‌ بالاس‌.‌وخدا‌ ه ...

عزیزم چ توقعی. همین چن روز پیش  یکی بقصد خواستگاری اومد البته فقط پدرش خیلی خوشحال شد گفت حتما پسرم با مادزشو میفرستم ولی رفت دیگه خبری نشد

خدایا بیا و.بغلم کن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز