2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.چوب‌ دارچین‌ لوله‌ ای‌ بگیر‌ سوره‌ ایه‌ الکرسی‌ را‌ باخودکار‌ ابی‌ روی‌ برگه‌ بدو ...

همیشه آیت الکرسی رو دوست داشتم

از بچگی هرشب میخونم

یه گردنبند داشتم روی سنگ زرد ایت الکرسی نوشته بود خیلی برام شانس داشت

برای شانس هم خوبه این ترفند ؟

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

همیشه آیت الکرسی رو دوست داشتماز بچگی هرشب میخونمیه گردنبند داشتم روی سنگ زرد ایت الکرسی نوشته بود خ ...

سلام‌ دوست‌ گرامی‌.بله‌ ایه‌ الکرسی‌ واقعا‌ محشره‌ درمون‌ هر‌ گرفتاریه

چرا‌ پیام‌ دادم‌ گفتم‌ اسم‌ مادر‌ معشوقت‌ چیه

حست به من چیه عزیزم

درباره آینده و ازدواجم چی حس میکنی❤

نمیدونم اسم مادرش چیه تاحالاازش نپرسیدم

خوب‌ اسم‌ مادرش‌ مهمه‌ چون‌ باحروف‌ ابجد‌ دقیقشو‌ بهت‌ می گفتم.اما‌ اگر‌‌بهت‌ خیانت‌ کرده‌ دلتو‌ شکونده‌ ازش‌ دوری‌ کن

خوب‌ اسم‌ مادرش‌ مهمه‌ چون‌ باحروف‌ ابجد‌ دقیقشو‌ بهت‌ می گفتم.اما‌ اگر‌‌بهت‌ خیانت‌ کرده‌ دلتو‌ شکو ...

منم بگو اسی

بالاتر ازت سوال پرسیدم🥲

حست به من چیه عزیزمدرباره آینده و ازدواجم چی حس میکنی❤

عزیزم‌ حسم‌ میگه‌ عاشقی‌.یه‌ نفر‌ توزندگیت‌ هست‌ خیلی‌ دوستش‌ داری‌و‌ برای‌ رسیدن‌ بهش‌ خیلی‌ تلاش‌ میکنی‌ اونم‌ تو‌ رو‌ میخواد‌ برای‌ رسیدن‌ بهم‌ باید‌ از‌ ذکر‌ یازهرا‌ روزی‌ ۴۰‌ مرتبه‌ غافل‌ نشی‌.و‌ دستورالعمل‌ چوب‌ دارچین‌ انجام‌ بده‌ تا‌برج‌۵‌ اینده‌ جواب‌ میگیری

عزیزم‌ حسم‌ میگه‌ عاشقی‌.یه‌ نفر‌ توزندگیت‌ هست‌ خیلی‌ دوستش‌ داری‌و‌ برای‌ رسیدن‌ بهش‌ خیلی‌ تلاش‌ ...

ممنونم زیبا❤خیلی لطف کردی حتما امتحان میکنم.

اره عاشق یکی بودم اما نشد که ادامه بدیم اما من هنوز تو فکرشم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز