2777
2789
عنوان

بچها این ترم24واحد برداشتم

87 بازدید | 10 پست

موندم چطور پاس کنم .یکم استرس گرفتم تاحالا تجربه داشتین

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

برای اینکه هفت ترمه تموم بشم ، ترم هفت فکر کنم ۲۴ واحد برداشته بودم که ۶ واحدش معرفی به استاد بود

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نترس بخونی ن تنها پاس میشی بلکه معدل الفم میشس

ترم قبل معدل الف شدم میترسم افت پیدا کنم خدا کنه همینجور بشه

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

رشتت چیهمعدلت چن شد

رستم پرستاریه اول هیجده وخمرده ای شده بودم بعدش یه سه تا درس دیگه که نمرش بار گذاری شد نوزده خورده ای شدم

رستم پرستاریه اول هیجده وخمرده ای شده بودم بعدش یه سه تا درس دیگه که نمرش بار گذاری شد نوزده خورده ا ...

بنازم 

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

بلهبرای اینکه هفت ترمه تموم بشم ، ترم هفت فکر کنم ۲۴ واحد برداشته بودم که ۶ واحدش معرفی به استاد بود

سخت نبود 😢

رستم پرستاریه اول هیجده وخمرده ای شده بودم بعدش یه سه تا درس دیگه که نمرش بار گذاری شد نوزده خورده ا ...

سخت ترین درستون چیه؟ 

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

سخت ترین درستون چیه؟

از نظر من ایپدمیولوژی بود از نظر بچه ها انگل 

2790
2778
2791
2779
2792