2777
2789
عنوان

عکس اون دختره رو فرستاد

109 بازدید | 11 پست

داشتم با کراشم حرف میزدم(دوستیم) 

دیدم یه کلیپ فرستادم گفتم سلیقت اینه گفتش که سلیقه من قشنگتره گفتم ببینم سلیقت پیج اکسشو فرستاد:))))

به حدی حالم بد شد که دوس داشتم زمین دهن باز کنه من برم تو زمین

بعد یک ربع قبلش بهم میگفت بهم بگو دوسمداری تو دوسمداری ولی به رو خودت نمیاری گفتم نه ندارم گفت اعتراف کن خندید منم گفتم اگه یروز شنیدی من دوست دارم بدون خواب بودی گفت میشه گفتم نه هیچوقت

کاش اونم دوسم داشت کاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکی قبلش دوست ندارم بعد عکس اکسشو نشون میده ناراحت میشی؟ برو روانشناس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خب غرورم نمیزاره برم بهش بگم🤣🤣اونم میدونه من دوسش دارم از عمد این کارا رو میکنه

بنظرم اونم خواسته لجتو در بیاره عشقم😂😂😂😂

شک نکن چون قبلش گفتی دوست ندارم اینم خواسته حرصت بده

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بنظرم اونم خواسته لجتو در بیاره عشقم😂😂😂😂شک نکن چون قبلش گفتی دوست ندارم اینم خواسته حرصت بده

هی ن بابا واقعا رل زده بود با اکسش

گپ مشترک داریم مدام از چتاشون عکس میگیره میفرسته منم بی تفاوتم نه گفتم این کیه نه گفتم مبارکه نه هیچی