2777
2789
عنوان

دخترعموم نامزد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
نگفتم منو بگیره ،گفتم چرا ازدواج من جور نشده تا الانوضعمونم ک خوب باش دلیل نمیشه دلم نخاد ازدواج کنم ...

هروقت موقعش برسه ازدواج میکنی

تو از کجا میدونی پسره همه چی تموم بوده؟ یه ادم همه چی تموم با این دختری که تو توصیف کردی ازدواج نمیکنه حتما مشکلی چیزی داشته کسی بهش زن نداده که دخترعموت باهاش ازدواج کرده وگرنه همچین ادمی میره دنبال یکی که هم سطحش باشه چه نظر مالی چه قیافه و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی عدالت نیست حق طبیعی شماست که ازدواج خوبی داشته باشی خب عزیزم کار دنیا گاهی برعکسه شما خانواده خوب داشتید انتظار ازدواج خوب هم دارید درسته ولی کارخداست دیگه ترازوش اینجوری می‌چرخه همیشه روزگار سورپرایز داره برامون 

هروقت موقعش برسه ازدواج میکنیتو از کجا میدونی پسره همه چی تموم بوده؟ یه ادم همه چی تموم با این دختری ...

ما چندسال با خانواده عموم اراباطی نداریم چون زنعموم حسود بود و قطع ارتباط کرد اما نامزدی دعوتمون کرد ک ابرو دخترش نره و ما نرفتیم و فقط بابام رفت تنهایی.

ولی عکس پسررو دیدیم ظاهری عالیه و مهندسم هست و شاشی بلند داره .

نمیدونیم مشکلی داره یا نه ولی فعلا اونایی ک دیدنش تعریف کردن از اخلاقش 

میگی عدالت نیست حق طبیعی شماست که ازدواج خوبی داشته باشی خب عزیزم کار دنیا گاهی برعکسه شما خانواده خ ...

ن میگم حق منم بود مثل اون ازدواج خوب داشته باشم، نه اینکه اون نداسته باش.

مسلما وقتی خب شرایطمم بهتر توقعم نمیشع کمتر باش ولی برا من نشد 

ما چندسال با خانواده عموم اراباطی نداریم چون زنعموم حسود بود و قطع ارتباط کرد اما نامزدی دعوتمون کرد ...

زنعمت حسود بود و شما نرفتید جشن ؟ اگر اینجوری بود باباتم نباید میرفت 

زنعمت حسود بود و شما نرفتید جشن ؟ اگر اینجوری بود باباتم نباید میرفت

خب چون ۵ـ۶ سال پیش زنعموم پاچه مونو گرفت و هزارجور تهمیت و توهین و ... کرد 

چجوری پاشیم بریم جشن وقتی قهریم و حتی معذرت خواهی نکردن .

بابامم نمیخاست بره ما بزرگواری کردیم گفتین بره حالا ک عموم اینقدر التماس میکنه گرچه اون ادم دلسوزی نداره

ما چندسال با خانواده عموم اراباطی نداریم چون زنعموم حسود بود و قطع ارتباط کرد اما نامزدی دعوتمون کرد ...

بلخره نمیشه مشکلی نباشه

شاید تو دوران مجردی کارایی کرده باشه که کسی بهش دختر نداده باشه