2777
2789
عنوان

دخترعموم نامزد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
چرا اونو درک نمیکنی که تو اون خانواده بوده و تو همیشه بهترین و داشتی ، اون موقع برات سوال نبود ؟ چرا ...

چون ما دزدی نکردیم ک ، بابام زحمت کشید و ادم دل پاکی بود خدا هم هواشو داره .

ولی عموم و زنعموم بشدت ادما بدین و شانسی این پسر گیرشون اومده.

من نمیگم خدا ب اونا نده ولی پس ما ک ادما خوبی هستیم چی

بخاطر همه چی، پسر نزدیک ۱۹۰ قدش بود و مهندس و وضعشم بد نیست، دسگه ادم مگه چی کیخاد؟ تازه این عحیبه ک ...

هیچوقت به ظاهر اعتماد نکن عزیزم ، تو واقعیت اونارو نمیدونی شاید از بیرون برای تو اینجور باشه هرآدمی با هر تیپ ظاهری و رفتاری مستحق خوشبخت شدنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرم به شدت شکاک و بد دل بود و با فامیل رفت و آمد نداشتیم دختر خاله هام به شدت خوشگذران و همیشه تو مهمونی ، من عید و مناسبت‌ها شبها گریه میکردم و دلم میترکید از این اوضاع از خدا خواستم تو ازدواجم جبران کنه الان شوهرم کلا کارت حقوقش دست منه کلا من همه کاره ام ،و دختر خالم ازدواج موفقی نداشت  راضی هستم ولی یه چیزی ته دلم سنگینه اونم گذشته که چی کشیدم و هیچکس نفهمید ، خواهشن مقایسه نکن تو نمیدونی اون چی کشیده 

من پدرم به شدت شکاک و بد دل بود و با فامیل رفت و آمد نداشتیم دختر خاله هام به شدت خوشگذران و همیشه ت ...

درست میگین، من فقط ظاهر ماجرا رو دیدم ولی پیش خودم گفتم چرا ازذواج من ب هردلیلی جور نشده؟؟ نمیگم برا اونم نشه ولی چرا برا من نه ولی اون راحت تو این سن اوکی شد ازدواجش .

به عموت نداده ، به دختر عموت داده جبران ناراحتیهاش باشه

پس من چی؟ اخه این چ عدالت و حکمتیه .

نمیگم خدا ب اون نده ولی ب منی ک سعی کزدم ادم خوبی باشم هنوز نداده 

درست میگین، من فقط ظاهر ماجرا رو دیدم ولی پیش خودم گفتم چرا ازذواج من ب هردلیلی جور نشده؟؟ نمیگم برا ...

عزیزم دلت و صاف کن هیچوقت مقایسه نکن ، به وقتش به شما هم میده ، ولی تو باطن زندگیشون و این که دختر عموت چی کشیده نبودید ،

عزیزم دلت و صاف کن هیچوقت مقایسه نکن ، به وقتش به شما هم میده ، ولی تو باطن زندگیشون و این که دختر ع ...

هیچوقت بد نخاستم برا کسی ، الانم ارزو خوشبختیشو دارم ولی خب منم تا الان کم حرف نشنیدم از بقیه ولی خب جور نشده ازدواجم نمیدونم چرا

خب چون خانواده عالی دارم نباید ازدواج خوب داشته باشم؟؟

عزیزم اصلا ازدواج و همسر دخترعموت به شما هیچ ربطی نداره

کل حرفتون اینه که چون وضعش اینجوریه شوهر خوبم گیرش نیاد ولی شما چون وضعت عالیه شوهر خوبه باید نصیب شما بشه

عدالت اینه از نظر شما؟

دلیلی نداره شوکه بشید 

عشق و علاقه اصلا قیافه و وضع مالی و سطح تحصیلی نمیشناسه

شما هم اگه وضعتون توپه حرص نخورید یه مورد بهتر گیرتون میاد

هیچوقت بد نخاستم برا کسی ، الانم ارزو خوشبختیشو دارم ولی خب منم تا الان کم حرف نشنیدم از بقیه ولی خب ...

نمیدونم من شما رو نمیشناسم ولی خب شاید یکمی خودتونم باید تلاش کنید تو اجتماع باشید و یکمی به قول معروف زرنگ باشید 

عزیزم اصلا ازدواج و همسر دخترعموت به شما هیچ ربطی ندارهکل حرفتون اینه که چون وضعش اینجوریه شوهر خوبم ...

نگفتم منو بگیره ،گفتم چرا ازدواج من جور نشده تا الان

وضعمونم ک خوب باش دلیل نمیشه دلم نخاد ازدواج کنم، حرفم اینه