2777
2789
عنوان

دخترعموم نامزد کرد

488 بازدید | 54 پست

سلام، بچه ها من ۳۰ سالمه و دخترعموم ۲۳. 

میخام با جزییات بگم همه چیزو و قصد تعریف یا فخرفروشی و ... ندارم. میگم چون برام عجیبه

وضع مالی بابای من خوب رو بالاس و خودشم ادم خوب و خَیِری هست و مامانمم ادم خوبیه، خودمم سعی کردم انسان خوبی باشم تو زندگی و ظاهرم متوسط و خوبه ( خیلیا گفتن) .

بعد دخترعموم عموم و زنعموم واقعا ادمای جالی از نظر شخصیتی نیستن ( شر و دنباال دعوا و حسودین و ..) و وضع مالیشونم پر حد ی خونه نقلیه همین و دخترعمومم فکر کنم دیپلمم نداره و ظاهرش معمولی ( بشدت سبزه و لاغر پ قدبلندتر) ،هیچ هنریم نداره و یه جوری عقل کاملی نداره ولی مهربونه. 

بعد خب من خواستکارم کم نداشتم ولی چیزی ک من میخاستم نبودن و جور نشده، ولی اون چندشب پیش نامزدیش بود و پسر خیلی از نظر ظاهری عالی بود و مهندس تو یه شرکت و یه شاسی بلند ۱میلیاری داره  و چندماهی با هم دوست بودن ( پسرخاله مامانشه ) 

بخدا حسود نیستم اصلا ولی چجوریه قضیه؟؟ چه عدالت یا حکمتی توشه؟ ک اون تونسته همچین پسری جذب کنه ک همه جور ازش سر ،اگه من بودم عمرا پسر قبول نمیکرد با از خودش کمتر اوکی شه...

واقعااا چندشب شوکه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😬😂 حالا خوبه حسودی نمیکنی و اینطوری مقایسه کردی

اگه حسودی میکردی که دیگه واویلا

ضمنا سبزه و لاغر بودن زشت نیست که شما اینطوری نوشتی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

خب شما خانواده عالی داری اون نداره شاید اون هم گفته خدایا چه عدالتی دوتا برادر و اینهمه اختلاف ، خدا هم جبران کرده براش ، بالاخره خدا همه چیزو به آدم نمیشه که توقع داشتی همه چیز مال تو باشه ؟ بزار یه چیزم مال اون باشه 

لاغر و قدبلند و سبزه که جذابه

حسودی نکن هرکی یه قسمتی داره دیگه شاید شما بعدا مورد خیلی خوبی سرراهت قرار بگیره

همونجوری که عدالت نبود دخترعموت وضعش خوب نباشه شما وضعت خوب باشه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خب شما خانواده عالی داری اون نداره شاید اون هم گفته خدایا چه عدالتی دوتا برادر و اینهمه اختلاف ، خدا ...

خب چون خانواده عالی دارم نباید ازدواج خوب داشته باشم؟؟

ازدواج قسمته 

شما ایده آلیست بودین 

خب خواستگار پسندتون نشده 

ایشون هم قسمتش همین بوده  

نه به ظاهر نه تحصیلات نه خانواده و..... 

آدما جذب شخصیت و آپشنای مدنظر خودشون میشن 

تو طرف مقابل 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد