من اصلا اهل خاله زنک بازیو و تیکه و کنایه جلوی مادرشوهرنیستم، اما چندسری هست ک میرم خونشون هی میگه همسایمون از بعضیا ایراد میگیره از نظر خوشگلیو ظاهر خودشم میگه از دخترای همسایشون ایراد میگیره ک فلانه،بعد آخرش گف چیکار کنیم شد دیگه اخلاق باید خوب باشه😏که چی مثلا؟من خوشگل نیستم؟من خودشیفته نیستم اما ترکیب صورتمهمهمیگن بانمکه،حالا نمیدونم بااین حرفاش چیو میخواد ثابت کنه؟حرصم درمیاد،منم فقط گفتم آدم فقط اخلاقش مهم نیس قیافشم مهمه باید خوب باشه😏☹️کلا از کسی ایراد نمیگیرم خوشممنمیاد از آدمای ایرادگیر،بنظرتون منمنظور گرفتم یا میخواد چیزیو برسونه؟خواهرشوهرمم امروز برگشت گف بچتون نه خوشگل میشه نه زشت بانمک میشه😐کلا میخوان بگن خوشگل نیسی 🤭
اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چشم عشقم😍 من همیشه تبسم و سکوت دارم،اما هرسری تکرارش رو مغزمه
عزیزم هیچ کس جز آدمهای حسود همچین حرفهایی ونمیزنن،حسود محتاج ترحم من شماست،آدم دلش بحال بدبختیشون میسوزه ،من همه حق و به شما میدم،اما عزیزکم اینقدر اینروزها با نینی وهمسرتون ازدوران بارداری لذت ببرید تاهمه بدونن این خداست که با شماست وبس
خواهرشوهر منم چپ میره راس میاد میگه دختر جاریت خوشگله از بس ننه باباش خوشگلن😲 بعد شوهرم گفت بچه ماه ...
عزیزم واقعا که باید دل سوزی کرد برای آدمهایی که اینجوری عاجزانه بدبختیهاشون وبه تماشا میزارن،بیچاره ها....شما به دل نگیر دوستم،امیدوارم در پناه خدا ودر کنارهمسرتون خوشبخت باشید