2777
2789
عنوان

من به این بشر چی بگم آخه😏

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 36 پست
عزیزم مادرشوهر بی عقل منم میگه اخلاق مهمه همش میگه منم با نمکم نمیگم خوشگلم پوستم گندمیه  مثلا ...

من جای شما باشم

میگم 

مهم نظره همسره آدم ک 

آدم باید ب چشم همسرش جذاب باشه ک خب لابد هست دیگه...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من چون موهامو رنگ نمیکنم زیاد اهل ارایش نیستم فک میکنه همه دخترا خوشگلن من زشت 

در حدیه که عکسای خواهرامو میبینه میگه خواهرت خیلی خوشگله ولی اخلاق مهمه

گمشن برن بابا 

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین خیالت نباشه......مادر شوهرو خواهر شوهرا اینطوری نباشن جای تعجب داره

بمن میگفت برو رویی نداشتی

من از همه عروسا خوشگل ترم همکارام میگن 

این چه حرفیه اصلامن معمولی این جه حرفیه؟؟؟

من جای شما باشم میگم  مهم نظره همسره آدم ک  آدم باید ب چشم همسرش جذاب باشه ک خب لابد هس ...

شوهرم راه به راه ضایعش میکنه میگه تو که قدت تا سینه فاطمست حرف نزن

دوست خوبم من ازدواج نکردم ولی حس شمارو کاملا درک میکنم.

معمولا کسی از ظاهر دیگران ایراد می گیره که خودش در این زمینه حس کمبود داره.

کلا عیب جویی از ظاهر یک خانم بسیار کار سطح پایین و زشتیه بنابراین رفتار متقابل در شان ما نیست.

در این مواقع من همیشه حکایت کلاغ و طاووس رو یاداوری میکنم ( کلاغ نازیبا از طاووس ایراد میگرفت و طاووس از کلاغ تعریف میکرد )

بمن میگفت برو رویی نداشتی من از همه عروسا خوشگل ترم همکارام میگن  این چه حرفیه اصلامن معمولی ...

عزیزم خدا یه چیزو به بعضیا داده به بعضیا نداده اونم شعور و فهمه

عزیزم مادرشوهر بی عقل منم میگه اخلاق مهمه همش میگه منم با نمکم نمیگم خوشگلم پوستم گندمیه  مثلا ...

اوف دقیقا همین کارو بامن میکنه،تو خونه فکری میشم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

خواهرشوهر منم چپ میره راس میاد میگه دختر جاریت خوشگله از بس ننه باباش خوشگلن😲 بعد شوهرم گفت بچه ماهم خب خوشگله میشه.از رو زور یه اره میگه مثلا میخواد بگه من زشتم😂 منم خیلی بم برمیخوره.سلیقش خیلی دهاتیه مثلا هر چی لباس مدل پاکستانیرو میپسنده یا ارایش اکلیلی و فوکوله مو خب معلومه چیا بنظرش زیبان😏

اوف دقیقا همین کارو بامن میکنه،تو خونه فکری میشم

منم اولا فکری میشدم ولی میگم بیخیال یه بچه اوردم که از خوشگلی تو کفش موندن خودشون بذار بگه بقول دوستمون خودش کمبود داره

عکسای عروسیشو اورده انقد زشت بود هیچی نگفتم اونوقت خودش میگه لوبتی بودم واس خودم 😂😂😂😂من هیچ من نگااااااه😂😂😂

خواهرشوهر منم چپ میره راس میاد میگه دختر جاریت خوشگله از بس ننه باباش خوشگلن😲 بعد شوهرم گفت بچه ماه ...

مادرشوهر منم هیکل منو نمیپسنده هرچی چاقو میگه چه هیکل خوبی

اونوقت از کار خدا دوستاش تو خیابون منو میبینن میگن چه هیکل تراشیده ای داری میسوزه ولی بازم کم نمیاره

دوست خوبم من ازدواج نکردم ولی حس شمارو کاملا درک میکنم. معمولا کسی از ظاهر دیگران ایراد می گیره که ...

واقعا😍😍😍

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات