نه گلم اتفاقا تورم تو شهرستان ها خیلی بیشتر از پایتخته
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
ما ماهی ۲۸میگیریم با دوتا بچه..۱۹میره واسه قسط..یعنی با ماهی ۹تومن..البته بگم خونه ماشین داریم..بچه هامم فقط،یکیش فعلا مدرسه میره..بعد ما بیشتر خریدامونو با بن اتکا انجام میدیم و تقریبا رایگانه..خرید مثه روغن رب ماکارانب شوینده حبوبات
اره واقعا کرایه خونه کمر شکنه ..اسباب کشیو اینا که هیچی دیگه ..منو همسرم قبل ازدواج توافق کردیم همه ...
خب ما هیچکدوم ازینا که شما گفتیو نداشتیم نه طلا نه حمایت پدرو مادرا نه حتی عروسی از زیر صفر خودمون بودیم ولی خداروشکر12سال گذشته ازحالابه بعدم میگذره توکل به خدا
خب حتما اشتباهی داری دیگه پولتو نصفشو بزار یه کارت و اون کارتو بشکن تا ازش استفاده نکنی دوماه که بگذ ...
اخه اینجوری ارزش پولمم کم میشه 🤦♀️و البته یبار اینکارو کردم هی یواشکی میرفتم از اون حسابه میکشیدم 😁 طلا بگیرم هم خوبه بیشتر میخوام تو خرچای جاریم برنامه ریزی کنم