2777
2789
من با ماهی ۳۰ میتونم در حد ۴/۵ تومنم پس انداز کنمالبته بگم که بچم هنوز به دنیا نیومده و اجاره خونه ا ...

چجوری زندگی میکنید عزیزم من گاهی درامدم بیشترم میشه اما همش درجا میزنم و پول خیلی خیلی هدر میدم مثلا لیست خریدی چیزی داری ؟

حقوق همسرمن 16تومنه که 8تومنش کرایه خونه بقیه اش کامل قسط میدیم برای خرج خونه شوهرم اسنپ کارمیکنه بعد کارش یه شب 200یه شب 500یه شب هیچی یجورایی بخور نمیر زندگی میکنیم ولی بازم خداروشکر دستمون جلوی کسی دراز نیست ولی از پس اندازو طلا و تفریح واقعا خبری نیست متاسفانه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ۲۰ حقوقشه تقریبا 

خدایی نشده چیزی بخوام نخریم 

ولخرجیم میکنیم اتفاقا😂

نمیدونم چطوری زندگی میکنید که فکر میکنی با ۳۰ تومن نمیشه زندگی کرد ........

البته ما مستاجر نیستیم و بچه نداریم فعلا 

تهران باشی مثل گداها (پایین شهر نه)شهرستان باشی عالی

واقعا چرا فکر میکنید شهرستان همه چی مفته؟ برام همیشه سواله. خود ما واسه خرید لباس هر سال میایم تهران و نصف قیمت شهر خودمونه قیمت ها

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اگه خونه از خودتونه یه زندگی معمولی اگه مستاجرید زندگی سخت

من تنهام نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم خیلی خیلی پول هدر میدم هرچقدرم داشته باشم بازم ته ماه صفر میشم 

راستش سی تومن واسه شهرستان خوبه

اونایی ک هم میگن مثلا مدرسه غیر انتفاعی و اینا، چیزیه ک خودشون انتخاب کردن

همیشه تو هر زمانی بخوای جای خوب بری، چه خونه، چه آرایشگاه و چه مدرسه باید بیشتر هزینه کنی

خوب وقتی خود انتخاب می‌کنی که سی تا چهل میلیون مدرسه غیر انتفاعی بدی، خودت انتخاب کردی ک رنگ موی گرون بزاری، کاشت ناخن و مژه و تزریق ژل و مراقبت‌های پوستی هر ماه ،،معلومه آدم کم میاره

همه جای دنیا همینجوریه ک رفاه خرج برداره....نمی‌گم نباید انجام داد آره هر کی توانش رو داره باید انجام بده، ولی وقتی نداری بعضی هر خرج‌ها واجب صد در صدی نیست 

چجوری زندگی میکنید عزیزم من گاهی درامدم بیشترم میشه اما همش درجا میزنم و پول خیلی خیلی هدر میدم مثلا ...

برنامه ریزی کن =)

همه چیزایی ک میخری و خرج میکنی رو دونه ب دونه تو یه دفتر بنویس 

اخر ماه ببین کدوماش واقعا نیاز نبوده ..

اونهارو تو ماه اینده خط بزن ..

خود همین نوشتن باعث میشه تو حساب و کتاب دقیق تر بشی =)

کلی هم پس انداز میشه اخر سر 

شوهر من ۲۰ حقوقشه تقریبا خدایی نشده چیزی بخوام نخریم ولخرجیم میکنیم اتفاقا😂نمیدونم چطوری زندگی میکن ...

خداروشکرکن کرایه خونه نداری منم اگه کرایه خونه نمیدادم ماهی 8جلو بودم بچه هم که خرجش بماند هرروز یه خرج جدید 

اینم بگم یه دختر 9ساله دارم که فقط سعی میکنیم نیازهای دخترمو برطرف کنیم خودمونو کلا فراموش کردیم😔

عزیزم خدا حفظش کنه برکت پولتون حتما خیلی خیلی زیاده و سرمایه اصلی زندگی شما دخترتونخ 

میخوام برنامه ریزی روی پولو یاد بگیرم من خیلی هدر میدم پول

اها

موفق باشی 🌹

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍