2777
2789
من دو تا بچه دارم. شغل همسرم آزاده.‌نمی دونم چقدر خرج می کنیم. اما جدیدا واقعااا خیلی سخت شده.یعنی س ...

منم دقیقا هرچی دربیارم اخر ماه به صفر میرسم برای همین میخوام برنامه ریزی کنم

من تنهام نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم خیلی خیلی پول هدر میدم هرچقدرم داشته باشم بازم ته ماه صفر میش ...

خب حتما اشتباهی داری دیگه پولتو نصفشو بزار یه کارت و اون کارتو بشکن تا ازش استفاده نکنی دوماه که بگذره خودبه خود دیگه خرجت کم میشه عادت میکنی به کم خرج کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برکت بده به همه من بیشتر هدفم اینبود برنامه ریزی مالیشونو یاد بگیرم

با سی تومن میتونی در بهترین ماهی ۵ تومن خرید سوپرمارکتی کنی که برای کل خانواده کافیه ، ۳ میلیون برای سرگرمی ، مثلا اگه مستاجرش ۱۰ میلیون اجاره ، ۳،۴ میلیون لباس و ۲ میلیون هم اگه چیز دیگه ای نیاز بود بقیش هم نگه میداری

چجوری زندگی میکنید عزیزم من گاهی درامدم بیشترم میشه اما همش درجا میزنم و پول خیلی خیلی هدر میدم مثلا ...

من هر ماه همون اول که پول به دستم میرسه قسطارو‌ میدم که ۸ تومنه، بعد خریدای خونه رو انجام میدم اونم حدودا ۸/۹ تومن میشه، بعد با ۴/۵ تومنم سکه پارسیان میخرم میذارم کنار، دیگه حدودا ۷/۸ تومن میمونه که اونم واسه بقیه خرجا مثل بنزین و شام بیرونو اینا خرج میشه تا آخر ماه

البته من الان چون باردارم و هزینه های پزشکی و اینا بهم اضافه شده تا آخر ماه پول کم میاریم، ولی تا قبل از این تا آخر ماه میرسوندم

شهر ما هم همین بود باورت نمیشه اجاره خونه هاش با تهران برابری می‌کنه لباساشم گرونتره بعد کار هم توش ...

برا منم سواله. هزینه درمان که همونه تازه تهران کلی مترو و فلان داره ما هر جا بخوایم بریم باید اسنپ بگیرم .بازار بزرگ تهران قیمت هاش نصف شهر ماست. تازه شهر ما کاسبی ساده اونجا ماشالله درآمد بالا

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شما شهرستانی؟

بله

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من هر ماه همون اول که پول به دستم میرسه قسطارو‌ میدم که ۸ تومنه، بعد خریدای خونه رو انجام میدم اونم ...

چقدر خوب عزیزم پس درواقع ۳۸ میگیرید ؟ ایشالا قسطات تموم شه راحت شی نینیتونم با صحت و شادی بدنیا بیاد

عزیزم برکت زندگی و پولتون حتما خیلی زیاده به جای ماهی صدو بیست براتون برکت داره ایشالا پرروزی باشید

سبک زندگیا خیلی متفاوت هست 

بخاطر همین بعضیا با ۱۰ میلیون میگن ما راحت زندگی میکنیم بعضی با ۱۰۰ میلیون میگن معمولی 

اصلا نمیشه مقایسه کرد 

خداروشکرکن کرایه خونه نداری منم اگه کرایه خونه نمیدادم ماهی 8جلو بودم بچه هم که خرجش بماند هرروز یه ...

اره واقعا کرایه خونه کمر شکنه ..

اسباب کشیو اینا که هیچی دیگه ..

منو همسرم قبل ازدواج توافق کردیم همه طلاملاها و پولامون و گداشتیم رو هم تا خونه گرفتیم 

پدر مادرا هم خیلی حمایت کردن 

عروسی تو تالارم نگرفتیم . یه ساده و کوچیک ولی خب همونم کلی هزینه اش شد 

من مخالف بودم😑جاش میشد خیلی کارا کرد ...

شوهرمم کاریه از بچگی کار میکرده دیگه این شد ک تونستیم ی خونه بگیریم کوچیکه ولی وااقعا خیلی قدم بزرگیه تو زندگی