2777
2789
پس بهتر میدونی دیگه من فکر کردم ارزونیه

نه گلم اتفاقا تورم تو شهرستان ها خیلی بیشتر از پایتخته

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماچهارنفریم با هفده تومان داریم زندگی میکنیم اجاره خونه قسط شهریه ی دانشگاه خیلی سخته دیگه چکارکنیم

خدا روزی و برکت بده بهتون میشه برنامه ریزی مالی زندگیتونو به منم یاد بدین ؟ 

ما ماهی ۲۸میگیریم با دوتا بچه..۱۹میره واسه قسط..یعنی با ماهی ۹تومن..البته بگم خونه ماشین داریم..بچه هامم فقط،یکیش فعلا مدرسه میره..بعد ما بیشتر خریدامونو با بن اتکا انجام میدیم و تقریبا رایگانه..خرید مثه روغن رب ماکارانب شوینده حبوبات

واقعا چرا فکر میکنید شهرستان همه چی مفته؟ برام همیشه سواله. خود ما واسه خرید لباس هر سال میایم تهران ...

کجاس شهرتون؟😂و کجای تهران میرید خرید ؟

بالاشهرا قشنگ میکنن تو پاچه ادم مهم نیس تهران یا شهر دیگه ..

ولی جنوب تهران بازارای خوبی داره 

اره واقعا کرایه خونه کمر شکنه ..اسباب کشیو اینا که هیچی دیگه ..منو همسرم قبل ازدواج توافق کردیم همه ...

خب ما هیچکدوم ازینا که شما گفتیو نداشتیم نه طلا نه حمایت پدرو مادرا نه حتی عروسی از زیر صفر خودمون بودیم ولی خداروشکر12سال گذشته ازحالابه بعدم میگذره توکل به خدا

من تنهام نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم خیلی خیلی پول هدر میدم هرچقدرم داشته باشم بازم ته ماه صفر میش ...

ببین من خودم استاد پس اندازم هرچی درارم همون اول یه مبلغ کمیشو با توجه به نیازام میزارم کنار بقیشو میریزم تو بورسم یا میرم طلای فیزیکی میخرم

نکته مهم اینه همون رپزی که پپل میاد دستت اینکارو کنی نه که بگی خرجامو کنم بعد چون اینجوری هیچوقت هزارتومنم پس انداز نمیکنی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خب حتما اشتباهی داری دیگه پولتو نصفشو بزار یه کارت و اون کارتو بشکن تا ازش استفاده نکنی دوماه که بگذ ...

اخه اینجوری ارزش پولمم کم میشه 🤦‍♀️و البته یبار اینکارو کردم هی یواشکی میرفتم از اون حسابه میکشیدم 😁 طلا بگیرم هم خوبه بیشتر میخوام تو خرچای جاریم برنامه ریزی کنم

چقدر خوب عزیزم پس درواقع ۳۸ میگیرید ؟ ایشالا قسطات تموم شه راحت شی نینیتونم با صحت و شادی بدنیا بیاد

نه دیگه همون ۳۰ میگیریم، تازه حقوق ثابت شوهرم ۱۶ تومنه دیگه با کار بیرون به ۳۰ میرسونه،

ممنون عزیزم ایشالا درآمد هممون بیشتر بشه واقعا زندگیا سخت شده

ببین من خودم استاد پس اندازم هرچی درارم همون اول یه مبلغ کمیشو با توجه به نیازام میزارم کنار بقیشو م ...

اره اینم حرف درستی بود خوب گفتی من برعکس همیشه اخر ماه پس انداز میکنم ... بورس خطرناک نیست؟ سهام خاصی گرفتی ؟ 

واقعا چرا فکر میکنید شهرستان همه چی مفته؟ برام همیشه سواله. خود ما واسه خرید لباس هر سال میایم تهران ...

لباسو نمیدونم ولی مثلا مواد خوراکی و میوه و اینارو ما که عظیمیه ی کرج میشینیمم در برابر تهران داریم مفت میخریم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡