2777
2789
من ینفرم فقط عزیزم سیوپنج میگیرم که پنج تومنش برای باشگاهه بقیشو خیلی حروم هدر میکنم مثلا چیزای مسخر ...

تو کارتت تا ی مقدار کمی پول بزار  (محاسبه کن مقداری ک نیازت میشه واسه رفت و امد روزانه و یه ۵۰۰ تومنم اضافه )

😂بقیشو بزار تو یه کارت دیگه ات و بزارش خونه 

اینطوری اگه چیزی دیدی نمیتونی بخری 😅

اگرم واقعا حیاتی و مهم باشه پول برمیداری فردا میخریش=)

من واسع ولع خرید کردنم این روشو انجام دادم😶😶👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میشه همین الان یه مختصر از خرجای ماهانه‌ت بگی؟

باورت میشه نمیدونم ؟ بیشتر خرچ شکم میکنم رستورانو فست فودو یا مثلا تو خیابون از چیزی خوشم بیاد یهو میخرم اصلا نمیدونم چی میشه 

تو کارتت تا ی مقدار کمی پول بزار (محاسبه کن مقداری ک نیازت میشه واسه رفت و امد روزانه و یه ۵۰۰ تومن ...

خیلیی روش خوبی بود مرسی عزیزم مگر اینجوری خودمومهار کنم 😁

اخه صندوق طلا که خطرناکتره خالی فروشیه اخرش طلا فیزیکیم بهتون تحویل میدن ؟

نه بورس مطمئنه اون سایتایی‌مثل میلی گلد و ایناست

نه فیزیکی که نیست ولی هر لحظه بخوای میتونی بفروشی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه بورس مطمئنه اون سایتایی‌مثل میلی گلد و ایناستنه فیزیکی که نیست ولی هر لحظه بخوای میتونی بفروشی

چی بگم من کلا اعتمادی به بازار بورس ندارم اگر خدای نکرده چیزی شد بلوکه نکنن پولای مردمو 

چی بگم من کلا اعتمادی به بازار بورس ندارم اگر خدای نکرده چیزی شد بلوکه نکنن پولای مردمو

اره بعضیا اعتماد ندارن ولی من خودم ته همه چیو همیشه درمیارم بعد انجام میدم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
شما اینم حساب کنید ما هر بار بریم چقد باید اسنپ بگیریم شما با مترو میری. اونجا لباس نصف قیمت شهر منه ...

نمی خوام هی توجیه کنم ولی همه جای تهران هم با مترو نمیشه رفت 

دخترم دبیرستانیه و مدرسه ای که میره رو نه با تاکسی ، نه اتوبوس ، نه مترو نمیشه رفت فقط اسنپ و یه مسیر یه ربعه رو همیشه ۷۰ تا ۱۲۰ کرایه میدیم . دکتر خوب هم بخوای بریم همینه تقریبا ۴۵ دقیقه با اسنپ تا مطب دکترای خوب فاصله ست .با ماشین شخصی هم نمیشه رفت چون یا زوج و فرده یا طرح ترافیک . حالا این یه نمونه ست .

خدا روزی و برکت بده بهتون میشه برنامه ریزی مالی زندگیتونو به منم یاد بدین ؟

هرطوربرنامه ریزی کنی بااین گرونی وسط برج کم میاری اگردوسال پیش بودشایدتااخربرج میرسوندین ولی الان نمیشه چکاردیگه میشه کرد