2777
2789
عزیزم ان شالله پربرکت باشین چرا خودت سرکار نیمری برای روحیاتتم خوبه

یه مدت رفتم ولی خیلی تو درس دحترم و زندگیمون تاثیر گذاشته بود ضمنا مثلا نیمه وقت بوداز 3تا10شب ماهی 5میلیون بدرد نمیخورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم ماهی 18 میگیره😅

حدود شیش الان قسط میده شیش هم برا وام ازدواج میاد روش

واقعا نمیدونم قراره چطوری زندگی کنیم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

شوهر من ۲۰ حقوقشه تقریبا خدایی نشده چیزی بخوام نخریم ولخرجیم میکنیم اتفاقا😂نمیدونم چطوری زندگی میکن ...

من نگفتم نمیشه زندگی کرد پرسیدم چطور زندگی میکنن منم تنها هستم و خونه از خودمه ولی اصلا به اخر ماه نمیرسم میخواستم برنامه ریزیارو بدونم خب شما چطور برنامه ریزی میکنید ؟

یه مدت رفتم ولی خیلی تو درس دحترم و زندگیمون تاثیر گذاشته بود ضمنا مثلا نیمه وقت بوداز 3تا10شب ماهی ...

اره بابا بدرد نمیخوره کار خوبی کردی میتونی کار درمنزلی چیزی راه بندازی ایشالا

عزیزم تهران نون سنگک ۱۰ تومنه و کنجدی ۲۰ شهرستانی که مامانم اینا هستن سنگک ۳۵۰۰ هست .این یه مثال ساد ...

شما اینم حساب کنید ما هر بار بریم چقد باید اسنپ بگیریم شما با مترو میری. اونجا لباس نصف قیمت شهر منه. هزینه ی پزشکی برابره اما بی سواد ترین دکتر ها اینجاست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

راستش سی تومن واسه شهرستان خوبهاونایی ک هم میگن مثلا مدرسه غیر انتفاعی و اینا، چیزیه ک خودشون انتخاب ...

درست میگی منم تنهام وخونه برای خودمه نمیدونم چرا اصلا درامدم به اخر ماه نمیرسه و همش میمونم تو خرجم البته الانکه فکر کردم خرج شکم و غذای بیرون زیاد میکنم 😑

من شوهرم شغلش ازاده ماهی میبینی ۴۰درامد داره ماهی ۳۰ ماهی ۵۰ مستاجرهستیم یه بچه دارم الان باردارم خوبه بدنیس هر ماه من شده یه تیکه طلا کوچیک میگیرم که بتونیم خونه بخریم یه زمین در حال ساخت دارم سه طبقه زدیم میخوایم اونم بفروشیم با پول طلاهام بتونیم یه خونه بگیریم 

با سی تومن میتونی در بهترین ماهی ۵ تومن خرید سوپرمارکتی کنی که برای کل خانواده کافیه ، ۳ میلیون برای ...

من ینفرم فقط عزیزم سیوپنج میگیرم که پنج تومنش برای باشگاهه بقیشو خیلی حروم هدر میکنم مثلا چیزای مسخره دیدم تو خیابون میخدم و خیلی ناراحتم و البته غذای بیرونم زیاد میخرم شما چجوری خرید میکنین مثلا خریدای خونه اینا من سوپرمارکتی که گفتی میگم سوپری که پیک داره برام بیاره شما کدوم فروشگاه میرین ؟ 

من نگفتم نمیشه زندگی کرد پرسیدم چطور زندگی میکنن منم تنها هستم و خونه از خودمه ولی اصلا به اخر ماه ن ...

تو یکی از کامتتا برات نوشتم عزیزم 

من همسرم اینکارو میکنه واقعا مدیریت مالیش تحسین برانگیزه 👌

من خودم ولخرج و پول نگه ندارم..

ولی یواش یواش دارم ازش یاد میگیرم 

من هر ماه همون اول که پول به دستم میرسه قسطارو‌ میدم که ۸ تومنه، بعد خریدای خونه رو انجام میدم اونم ...

خریدای خونه رو از کدوم فروشگاه انجام میدین عزیزم ؟