2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید؟😐😐😐😐

655 بازدید | 47 پست

دوستم میگه سر عقد یه جاش یه ایه ای هست وقتی عاقد میخواد بخونه میگه مجردا تو اتاق نباشن. میگه بخت بسته میشه و... میگه هر عقدی رفتم تو نزدیکام اینجوری بوده. من زیاد عقد نرفتم ولی همون دوتاییم که رفتم همچین چیزی نبود!! واقعیه؟ 

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا شنیدم وقتی خطبه عقد خونده میشه دعا کنید خیلی دعاها مستجاب میشه

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

میگن طلاق گرفته ها نیان😕منو و خالمو عقد دعوت نکردن😕ما هم کلا خانوادگی بهمون برخورد کلا دیگه قطع ارتباط کردیم

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
منم شنیدم  ول کن بابا خرافاته

اخه خب خرافاته پس چرا عاقد میگفته برید بیرون؟ یعنی عاقد خرافاتی بوده؟بدون دلیل محکم یا روایتی تجربه ای چیزی

لطفا درخواست دوستی ندید
اخه خب خرافاته پس چرا عاقد میگفته برید بیرون؟ یعنی عاقد خرافاتی بوده؟بدون دلیل محکم یا روایتی تجربه ...

عاقد روانی بوده به عاقد چه ربطی داره کی داخل باشه کی بیرون😕

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

من عقد داداشم بودم ولی نگفت عاقداصلا😐چرت و پرت ها😑

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...