دوستم میگه سر عقد یه جاش یه ایه ای هست وقتی عاقد میخواد بخونه میگه مجردا تو اتاق نباشن. میگه بخت بسته میشه و... میگه هر عقدی رفتم تو نزدیکام اینجوری بوده. من زیاد عقد نرفتم ولی همون دوتاییم که رفتم همچین چیزی نبود!! واقعیه؟
میگن دختر مجرد یا مطلقه نباشه دستا هم گره زده نباشه باز باشه مثل حالت دعا یه بار یکی به سمت خ ...
پس شمام دختر مجردو شنیده بودی. خرافاته و ناراحت کننده ولی وقتی این همه ادم به یه چیزی باورشون باشه و انرژی بفرستن بعید نیست که اتفاق بیفته. منم که انقد نحسی افتاد روم بعد از بین رفتن بکارت چند روز بعد رفتیم بهشت زهرا. یا مثلا نامزدیمو خطبه صیغم شب شهادت بود شروع رابطمون محرم بود خیلی سنگ افتاد جلو پام سر همین ترجیه میدم چون همین یه باره مواظب باشم
اون دوره ای که نامزدیم به هم خورده بود و عقد داییم بود چقد اذیت شدم همش میگفتم نمیام به زور بردنم همش میرفتم از مجلس همش فک میکردم الان خانواده دختر ناراحت میشن میگن این چرا اومده فردا مشکلی بینشون پیش بیاد میندازن گردن من.بعد اوردن اون تور بالا سر عروسو به زورررررر دادن به من تازه بالا سر عروس دومادم وایستادم قند بساون😲 خیلی حال بدی داشتم