2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید؟😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه خب خرافاته پس چرا عاقد میگفته برید بیرون؟ یعنی عاقد خرافاتی بوده؟بدون دلیل محکم یا روایتی تجربه ...

میگن دختر مجرد یا مطلقه نباشه دستا هم گره زده نباشه باز باشه مثل حالت دعا 

یه بار یکی به سمت خدا زنگ زد گف من مطلقم منو واسه عقد دعوت نمیکنن اونم گفت اینا همش خرافاته دل کسیو نشکونید

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷
عاقد روانی بوده به عاقد چه ربطی داره کی داخل باشه کی بیرون😕

اخه میگفت عقدایی که رفته اون همه دایی و خاله و... عاقد همشون یعنی یکی بوده؟😲 منم خیلی برام عجیب بود

لطفا درخواست دوستی ندید
میگن دختر مجرد یا مطلقه نباشه دستا هم گره زده نباشه باز باشه مثل حالت دعا  یه بار یکی به سمت خ ...

شماره خدا چند بوده؟

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
کقدر کارطون زشت بوده واقعا من جای شما بودم دعوت میشدم هم نمیرفتم، درسته اینا خرافاته و ابدا باور ...

ما کلا نرفتیم بابام هم خیلی بدش اومد الان اصلا دیگه خونشون نمیره کلا جایی هم که اونا باشن نمیذاره ما بریم

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
میگن دختر مجرد یا مطلقه نباشه دستا هم گره زده نباشه باز باشه مثل حالت دعا  یه بار یکی به سمت خ ...

پس شمام دختر مجردو شنیده بودی. خرافاته و ناراحت کننده ولی وقتی این همه ادم به یه چیزی باورشون باشه و انرژی بفرستن بعید نیست که اتفاق بیفته. منم که انقد نحسی افتاد روم بعد از بین رفتن بکارت چند روز بعد رفتیم بهشت زهرا. یا مثلا نامزدیمو خطبه صیغم شب شهادت بود شروع رابطمون محرم بود خیلی سنگ افتاد جلو پام سر همین ترجیه میدم چون همین یه باره مواظب باشم

لطفا درخواست دوستی ندید

اون دوره ای که نامزدیم به هم خورده بود و عقد داییم بود چقد اذیت شدم همش میگفتم نمیام به زور بردنم همش میرفتم از مجلس همش فک میکردم الان خانواده دختر ناراحت میشن میگن این چرا اومده فردا مشکلی بینشون پیش بیاد میندازن گردن من.بعد اوردن اون تور بالا سر عروسو به زورررررر دادن به من تازه بالا سر عروس دومادم وایستادم قند بساون😲 خیلی حال بدی داشتم

لطفا درخواست دوستی ندید