2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید؟😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 47 پست
اون دوره ای که نامزدیم به هم خورده بود و عقد داییم بود چقد اذیت شدم همش میگفتم نمیام به زور بردنم هم ...

همه ها میخواستن دل شما نشکنه 

واقعا باشعور بودن

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس شمام دختر مجردو شنیده بودی. خرافاته و ناراحت کننده ولی وقتی این همه ادم به یه چیزی باورشون باشه و ...

مواظب باش دل کسیو نشکونی مثبت فکر کن چیزای خوب میاد طرفت من خودم مجردم مراسم عقد زیاد رفتم هیچی نشده به طرف اگه انقدر حساسی برو دفتر عقد کنید با پدر مادرا و شاهداتون بعدش بیاین خونه واسه جشن که دل کسی هم شکسته نشه 

مبارکت باشه عزیزم خوشبخت باشی 

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷

[QUOTE=51177150]مواظب باش دل کسیو نشکونی مثبت فکر کن چیزای خوب میاد طرفت من خودم مجردم مراسم عقد زیاد رفتم هیچی نشده ...[/QUO

میگم یعنی اون وقتام که خودم نامزدیم به هم خورده بود به طرف حق میدادم معضب بودم برم عقد. وگرنه عقدم محضره فقط خانوادمون هستن با دوتا از دوستای من که مجردن و اینو بهم گفتن که اگه بیایم بختمون بسته میشه😐

لطفا درخواست دوستی ندید
[QUOTE=51177150]مواظب باش دل کسیو نشکونی مثبت فکر کن چیزای خوب میاد طرفت من خودم مجردم مراسم عقد زیا ...

به دوستات بگو اگر اذیت میشید نیاین 

اصلا اصرار نکن بیان

والا خرافاته

صدقه بده به یه کسی که احتیاج داره خیلی محترمانه یا طوری که نفهمه کمک کن

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷
شما که خودت از همه خرافاتی تری

پیشی یه چیزایی رو انقد قبول نداشتم و سرم اومد که دیگه ترسیدم. ولی سر خانم مطلقه نه خدایی باور ندارم بد بیان کردم شرمنده از خانومای عزیز. طلاق به صیغه عقد دایم نیست که الان هرکسی بلاخره یه جدایی تو زندگیش داشته تو عقد نامزدی عاشقی ازدواج و... پس همه نحس میشیم که😄 ولی به گره زدن پارچه و نخ و دست با نیت بد چرا حساسم چون خیلی شنیدم ولی اینی که دوستم گفت جدید بود 

لطفا درخواست دوستی ندید
به دوستات بگو اگر اذیت میشید نیاین  اصلا اصرار نکن بیان  والا خرافاته صدقه بده به یه کس ...

باشه عزیزم مرسی. احتمالا یه خروسم بدم بکشن 

لطفا درخواست دوستی ندید
من به این اعتقاد دارم که به هر چیز بد یا منفی فک کنی سرت میاد

به اینم اعتقاد دارم😀 بخدا یه بلاهایی سرم اومده خیلی چیزارو تجربه کردم همه اینا از انرژیاییه که میفرستیم حالا عمدی یا غیرعمدی خودمون یا بقیه برای ما

لطفا درخواست دوستی ندید
به برنامه سمت خدا شبکه سه 😐

کاش میشد با خدا صحبت کرد درد و دل کرد

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

عزیزم من خودم عقد همه دخترای فامیل بودم چون من از بقیه بزرگتر بودم... عقد خودمم دوستم فردای روز عقدم براش خواستگار اومد و سه هفته بعد عقد کرد دخترخالمم تا آخر سال عقد کرد

سر عقدم خاله شوهرم و مادربزرگش از اتاق عقد رفتن بیرون سر خطبه بعدا که متوجه شدم انقدر ناراحت شدم... من خودم ذره ای به اینا اعتقاد ندارم و فقط رضایت خدا و نشکستن دل بنده های خدا برام مهمه

سی سالمه دو ساله ازدواج کردم. صلاحمو سپردم به تو خدای مهربونم که همیشه بهترینارو برام رقم زدی