2777
2789

واسه عروسی یکی از فامیلای مادری یه لباس گرفتم به نظرخودم خیلی قشنگه الان عید عروسی عمومه هرچقدر میگردم لباسی که ازاونی که دارم قشنگتر باشه پیدانمیکنم همه شون قدیمی وزشتن یاخیلیییییی خییییلیییی گرونن

به نظرتون خیلی بده همون لباسی که عروسیه فامیل مادری پوشیدم رو عروسی عموم هم بپوشم؟

چون هیچکس تواون عروسی نبوده که تو عروسی عموم هم باشه فقط شااااییید یکی از خاله هام بیاد شایدم نیاد

شما جای من بودین چیکارمیکردین؟

من همیشه اجاره میکنم

با هزینه کمتر متنوع میپوشم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه حساس نباش من لباسی ک تو عروسی دختر دایی شوهرم پوشیدم .تو حنا بندون دختر خاله ش هم پوشیدم .همه تو عروسی هم تکراری پوشیده بودن

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بپوش ،وبرو خوش باش

کسی ندیده،،،انگارتازه خریدی

بعدشم به کسی مربوط نیست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من همیشه اجاره میکنمبا هزینه کمتر متنوع میپوشم

اتفاقا خودمم بهش فکرکردم

ولی این عروسیش یه شهر دیگه ست میترسم برم اونجا چیزی پیدانکنم دم عروسی به چه کنم چه کنم بیفتم

ن بابا چ زشتی بپوش بره اینقد ک لباس گرون شده نمیشه فقط یه عروسی پوشیدش

اره واااااااقعا قیمتا فضاییه

گفتم اون پولو واسه لباسایی که چندسال میتونم بپوشم هزینه میکنم یا یه تیکه طلای ریز میخرم سرمایه بشه

خیلی هارو دیدم این کارو میکننوقتی اکثر افراد یه لباس رو ندیدن یعنی کاملا براشون جدید حساب میشهپس چه ...

درسته خودمم همین فکرو میکنم ولی انقدر اطرافیان گفتن وااااییی میخوای تکراری بپوشی عروسی عموی اخریته بهترین لباسو بگیر وازاین حرفا شک به دلم انداختن

این لباسه هم بااینکه قیمت مناسب خریدم ولی واقعا قشنگه به نظرم 

درسته خودمم همین فکرو میکنم ولی انقدر اطرافیان گفتن وااااییی میخوای تکراری بپوشی عروسی عموی اخریته ب ...

خب دیگه شاید فقط خواهر و مادرت بدونن شما اون لباس رو جای دیگه پوشیدی و باقی مهمونا بار اول میبینن